Een ‘Beanbag’ poef van Sit On It om heerlijk in te chillen voor € 45 Shedeals Een ‘Beanbag’ poef van Sit On It om heerlijk in te chillen voor € 45

Deze poef van Sit On It is het ideale cadeau voor je mini-me. Je kan er urenlang comfortabel in lezen of zelfs een verdiend dutje in doen. Je kan kiezen uit 4 hippe kleuren, die sowieso elke kamer zullen opfleuren. En van Shedeals krijg je maar liefst € 125 korting op deze leuke poef!

Shedealsaanbieding

Bestel je B-bob zitzak van Sit On it in je favoriete kleur: zwart, rood, oranje of limoen en betaal slechts € 45 i.p.v. € 170.
Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen.

Meer info over de Bbob zitzak:

De zitzakken zijn gevuld met vlamvertragende EPS 'beans'. Ze absorberen de warmte van het lichaam en voelen hierdoor comfortabel aan. De beans in elke zitzak van Sit on It zijn van de beste kwaliteit: betere zijn er niet! Doordat ze zo sterk zijn, blijft de zitzak lang in model. Je schudt hem af en toe even op en rolt hem terug in zijn oorspronkelijke vorm, dat is al voldoende om de zitzak na verloop van tijd weer in mooi in model te brengen.

Specificaties :

  • Afmetingen : 135 x 160 cm
  • Materiaal : 100% polyester
  • Gevuld met: vlamvertragende EPS 'beans'
  • Verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren : zwart, rood, oranje, en limoen
Product #: 87438 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €170 $170 Available from: Shedeals