Leef la vie en rose in hartje Parijs en overnacht in een prachtig pastel hotel incl. ontbijt! Shedeals Leef la vie en rose in hartje Parijs en overnacht in een prachtig pastel hotel incl. ontbijt!

Zin in een romantisch uitstapje naar dé lichtstad? Bienvenue à Paris! Een reis naar deze prachtige stad is ongetwijfeld datgene wat je ervan verwachtte en nog veel meer. Kuier door de historische straten, leer meer over het elegante verleden en maak kennis met de overheerlijke Franse keuken, wereldwijd bekend om zijn uitstekende kwaliteit. Profiteer van de ideale ligging van het zorgvuldig uitgekozen Hotel Pastel, gelegen in het exclusieve 16e arrondissement en dichtbij de Champs-Elysées, Arc de Triomphe, het iconische Place de l'Étoile en de Kleber Avenue. Waar wacht je nog op?

Shedealsaanbieding

Wanneer je op de ‘Nu kopen!’-knop klikt, word je automatisch doorgestuurd naar de website van Voyage Privé. Daar maak je een account aan. Nadien vind je de aanbieding terug en de kalender met beschikbaarheid. Reservering en betaling worden ook op deze pagina gedaan. Je ontvangt nadien nog een bevestiging van Voyage Privé via e-mail.

Ontdek je hotel

De inrichting van Hotel Pastel 3* is geïnspireerd op de elegantie van de inwoners van het 16e arrondissement, waaronder bekende cosmeticamerken en modeontwerpers zoals Hermès, Dior en Chanel. De zachte pastelkleuren geven het hotel een bijna hemelse sfeer en maken van je verblijf een absoluut unieke ervaring! Bovendien heeft Hotel Pastel zich geëngageerd voor het milieu. Hierdoor mag je dit hotel gerust een ecologisch verantwoorde onderneming noemen die zorgvuldig de principes van duurzame ontwikkeling naleeft.

Over Voyage Privé

Voyage Privé is een online reisgemeenschap die luxueuze vakanties aanbiedt aan onze leden aan exclusieve prijzen. Vandaag telt Voyage Privé ruim 31 miljoen leden over de hele wereld en zijn we de grootste gemeenschap voor luxueuze reizen in Europa. Het bedrijf kent op dit moment 8 afdelingen (Duitsland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Italië, Spanje, België, Nederland en Frankrijk). Ze bieden uitzonderlijke en zorgvuldig geselecteerde reizen aan, de beste kortingen tot 70% en een toegankelijke en betrouwbare klantenservice die van maandag t/m zaterdag bereikbaar is.

Product #: 87357 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €179 $179 Available from: Shedeals