Maak kennis met beer, vos en konijn in 3 prachtige prentenboeken van Clavis voor € 19 Shedeals Maak kennis met beer, vos en konijn in 3 prachtige prentenboeken van Clavis voor € 19

Ontdek de dierenwereld stapje per stapje, samen met je kleuter dankzij deze prachtige prentenboeken van Clavis! Maak kennis met beer, vos en konijn en ontdek alles over hun huisjes, eten en dagelijkse bezigheden. En goed nieuws! Want voor maar € 19 heb jij deze 3 dierenboeken binnenkort in huis.

Shedealsaanbieding

Bestel 3 informatieve prentenboeken van Clavis voor maar € 19 i.p.v. € 44,85.
Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen.

Dit pakketje bevat :

  • “De vos”
  • “De beer”
  • “Het konijn”

Meer informatie over de prentenboeken

De vos : Maak kennis met de vos. Zie waar deze sluwe vriend woont, ontdek wat hij eet, leer wie zijn vijanden zijn en hoe hij zijn dag vult. Sluip binnen in zijn wereld, met dit natuurgetrouwe nonfictieboek.

Het vierde boek uit de serie brengt wilde dieren veilig de huiskamer binnen. Voor alle natuurliefhebbers vanaf 5 jaar.

De beer: Maak kennis met de beer! Zie waar deze grote vriend woont, ontdek wat hij eet, leer wie zijn vijanden zijn en hoe hij zijn dag vult. Stap binnen in zijn wereld, met dit beresterke non-fictieboek.

Het eerste boek uit een nieuwe serie die wilde dieren veilig de huiskamer binnenbrengt. Voor alle natuurliefhebbers vanaf 5 jaar.

Het konijn : Maak kennis met het konijn! Zie waar deze pluizige vriend woont, ontdek wat hij eet, leer wie zijn vijanden zijn en hoe hij zijn dag vult. Sluip binnen in zijn wereld met dit natuurgetrouwe non-ctieboek.

Het vijfde boek in de informatieve serie die wilde dieren veilig de huiskamer binnenbrengt. Voor alle natuurliefhebbers vanaf 5 jaar.

Product #: 87354 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €44.85 $44.85 Available from: Shedeals