Hoera, het is carnaval! Beleef uren leesplezier met je kleuter dankzij deze 3 prentenboeken Shedeals Hoera, het is carnaval! Beleef uren leesplezier met je kleuter dankzij deze 3 prentenboeken

Hoera, het is bijna carnaval! De feestdagen zijn achter de rug, dus het is bijna tijd om de verkleedkoffer weer boven te halen! Word je kleuter een piraat, prinses of een gekke feestneus? Ontdek het samen in deze 3 leuke prentenboeken van Clavis en betaal slechts € 19 voor dit plezierig pakketje.

Shedealsaanbieding

Bestel een boekenpakketje van Clavis voor maar € 19 i.p.v. € 47,85.
Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen.

Dit pakketje bevat :

  • “Lotta op piratentocht”
  • “Het is carnaval!”
  • “Kas en Saar vieren carnaval”

Meer informatie over de prentenboeken

Lotta op piratentocht : De kuikens zien er grappig uit! Ze zijn verkleed als piraten. En ze hebben zelfs een echte schatkaart. Als tante Cato, Lotta en alle andere dieren meehelpen, zullen ze de piratenschat vast snel vinden.

Een vrolijk en grappig boek over verkleden, samenwerken en schatten vinden. Voor piraatjes vanaf 4 jaar.

Het is carnaval! : Het is carnaval! De tweeling Luuk en Lotje gaat naar de carnavalsoptocht. Vandaag is Luuk een piraat en Lotje een prinses. Ze dansen mee op de muziek en gooien confetti in het rond. En wat gooit Prins Carnaval? Snoep natuurlijk!

Een vrolijk en herkenbaar verhaal over carnaval. Voor piraten, prinsessen én andere feestvierders vanaf 3 jaar.

Kas en Saar vieren carnaval :Het is carnaval! Bij Kas en Saar op school heeft iedereen zich verkleed. Ook de juf. Ze knutselen samen, doen leuke spelletjes en krijgen allemaal iets lekkers. En dan is het tijd voor de optocht!

Een vrolijk en herkenbaar boek over verkleden en samen carnaval vieren. Voor feestneuzen vanaf 3 jaar.

Product #: 87353 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €47.85 $47.85 Available from: Shedeals