Ontdek de dierenwereld in het Forestia park voor € 8,25! Shedeals Ontdek de dierenwereld in het Forestia park voor € 8,25!

Ontdek wilde dieren uit onze eigen contreien in het unieke park Forestia. Grijze wolven, bruine beren, harige bizons,… meer dan 300 dieren uit onze streek leven hier in semi-vrijheid. Spendeer een heerlijke dag in dit dierenpark en geniet o.a. van een verrassende wandeling door de natuur. Op naar de Ardennen!

Wat houdt deze Forestia dierenpark aanbieding in?

Koop nu je entreeticket voor dierenpark Forestia voor amper € 8,25 i.p.v. € 16,50.

De originele prijs is gebaseerd op het volwassenentarief. Je Shedeals inkomstticket is echter ook geldig voor kinderen en jongeren.

* Je entreeticket(s) is niet geldig op zondag en wettelijke feestdagen

Forestia, avonturen midden in het bos

Vaak kennen wij uitheemse dieren beter dan de soorten die in onze eigen tuinen, vijvers, weiden en bossen leven. Maak kennis met de grote roofdieren die uit onze streken zijn verdwenen, of bekijk de wilde en huisdieren die in ons eigen klimaat leven in Dierenpark Forestia.

Herontdek de natuur in haar meest pure en wilde vorm in dit unieke park gelegen in Theux (Ardennen). Een belevenis voor jong en oud! Wolven, beren, takins, elanden, bizons, lama’s en de mysterieuze Lynxen. Je komt ongetwijfeld ogen tekort in dit prachtige dierenpark! Op sommige momenten van het jaar kun je zelfs een voedersessie van wolven en presentaties over beren bijwonen. En als je zelf honger hebt gekregen kan je een hapje gaan eten in het restaurant of even uitblazen in de nieuwe Forest'bar, pal in het midden van bos.

Kinderen kunnen zich helemaal uitleven in de speeltuin met glijbanen, schommels... En dat is nog lang niet alles, mits een supplement kan je ook naar het Avonturenpark én op de klimmuur. Kortom, alles is voorzien om jullie de mooiste en leukste dag te bezorgen!

Praktische informatie: De dieren zijn aangepast aan ons klimaat waardoor het dierenpark het jaar door geopend is.

Product #: 87272 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €16.5 $16.5 Available from: Shedeals