Boek jouw last minute kerstverblijf bij Center Parcs en geniet van uitzonderlijke kortingen Shedeals Boek jouw last minute kerstverblijf bij Center Parcs en geniet van uitzonderlijke kortingen

Beleef de mooiste kerst samen bij Center Parcs en ga dit jaar voor een zorgeloze kerst. Boek eenvoudig één van de kerst arrangementen: van een complete kerstbrunch tot kerstdiner, jij beslist! Eerder zin om het gezellig te maken in jouw cottage? Bestel het Table Cooking Arrangement en geniet van een avondje gezellig gourmetten, fonduen of steengrillen.

Tip: boek je kerstboom vooraf en geniet van een optimale kerstsfeer in jouw cottage. Of boek bij aankomst de Kerstcadeau service en verwelkom de kerstman in jouw cottage met cadeautjes!

Klink je liever samen op het nieuwe jaar tijdens Oud & Nieuw? Ontdek dan het live-entertainment in de Market Dome en laat je overweldigen door het vuurwerkspektakel.

Shedealsaanbieding

Wanneer je op de ‘Nu kopen!’-knop klikt, word je automatisch doorgestuurd naar de Center Parcs-website. Maak je keuze uit het aanbod cottages en maak je op voor een onvergetelijk verblijf in Center Parcs. Je betaalt op de website van Center Parcs, nadien ontvang je van hen een bevestiging via mail.

Product #: 87202 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €1 $1 Available from: Shedeals