Bezoek de magische kerstmarkt van Brussel en verblijf in 4*-hotel incl. onbijt vanaf € 95 Shedeals Bezoek de magische kerstmarkt van Brussel en verblijf in 4*-hotel incl. onbijt vanaf € 95

Onze hoofdstad is tijdens de kerstperiode één van onze favoriete plekken om te vertoeven. Van 30 november t.e.m. januari staat de kerstmarkt van Brussel verspreid over de stad. Je kan meer dan 200 chalets bezoeken, gaan schaatsen op het Muntplein of de lichtshows bewonderen op de Grote Markt. Om optimaal te genieten van je bezoek, is een overnachting een leuk idee en dit in “Martin’s Brussels EU”. Gemakkelijk bereikbaar met de metro en al te boeken vanaf € 95 voor 2 personen.

Shedealsaanbieding

Vanaf € 95* boek je een verblijf voor twee personen in Martin's Brussels EU **** inclusief:

  • 1 overnachting in een tweepersoons kamer comfort voor 2 volwassenen
  • 1 continentaal ontbijt (buffet) voor 2 volwassenen
  • Informatie over de kerstmarkt in Brussel voor 2 volwassenen
  • Late check-out tot 13u
  • Relaxing surprise

* op basis van beschikbaarheid op weekendesk.be

Hoe werkt het?

Door te klikken op “Nu kopen” word je doorgestuurd naar Weekendesk.be. Daar vind je de aanbieding en de kalender met beschikbaarheid. Reservering en betaling worden ook op deze pagina gedaan. Je ontvangt nadien nog een bevestiging van Weekendesk.be via e-mail. Je ontvangt geen bevestiging van het hotel, Weekendesk.be zorgt voor alles. Ter plaatse hoef je enkel nog je verblijfstaxen te betalen.

Product #: 87180 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €95 $95 Available from: Shedeals