Een stralende huid binnen handbereik dankzij de luxe geschenkdozen van HERLA Shedeals Een stralende huid binnen handbereik dankzij de luxe geschenkdozen van HERLA

Met de feestdagen in het vooruitzicht zijn wij al druk bezig met zoeken naar de perfecte partylook! Maar de eerste stap naar de mooiste versie van jezelf is … een gezonde huid. Geen nood, want deze luxe geschenkdozen van HERLA beloven je een stralende huid dankzij hun kwaliteitsvolle schoonheidsproducten. Schenk één van de dozen aan je mama, zus of vriendin of hou’m gewoon lekker zelf ;-) Vanaf € 55 krijg jij deze luxe verwennerij opgestuurd, net op tijd voor de feestdagen.

Shedealsaanbieding

  • Dankzij Shedeals betaal je voor de geschenkdoos GOLD SUPREME-HERLA (lichaam) voor maar € 55 in plaats van € 229,99.
  • Dankzij Shedeals betaal je voor de geschenkdoos GOLD SUPREME-HERLA (gezicht) voor maar € 53 in plaats van € 334,80.
  • Dankzij Shedeals betaal je voor de geschenkdoos BLACK ROSE-HERLA voor maar € 53 in plaats van € 324,99.

Kan je niet kiezen? Bestel dan een combinatie van deze luxe geschenkdozen van SDI Paris:

  • Je betaalt slechts € 99 in plaats van € 564,79 voor de 2 geschenkdozen van GOLD SUPREME-HERLA (lichaam + gezicht).
  • Je betaalt slechts € 95 in plaats van € 554,98 voor de geschenkdoos GOLD SUPREME-HERLA (lichaam) en de geschenkdoos BLACK ROSE-HERLA.
  • Je betaalt slechts € 95 in plaats van € 659,79 voor de geschenkdoos GOLD SUPREME-HERLA (gezicht) en de geschenkdoos BLACK ROSE-HERLA.
  • Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen.

Geschenkdoos 1 : GOLD SUPREME-HERLA (lichaam)

Je krijgt een prachtige doos met 2 producten van de HERLA's GOLD SUPREME lijn gewijd aan gezichts- en lichaamsmassage. Deze doos bevat een gouden elixer (in volledige grootte 100 ml) en een hydraterende droge olie (volledige grootte 15 ml) + een verjongend serum (reisgrootte 5 ml).

Geschenkdoos 2 : GOLD SUPREME-HERLA (gezicht)

Geniet van een luxe geschenkdoos met de 2 populairste producten van de GOLD SUPREME-lijn van HERLA : een krachtige anti-rimpelcrème (in volledige grootte 50 ml en reisgrootte 5 ml) en een jeugdserum (volledige grootte 15 ml) dat een liftend effect verzekert en verhelderend werkt.

Geschenkdoos 3 : BLACK ROSE-HERLA ( anti-age)

Ontdek 3 topproducten van het HERLA Black Rose-assortiment in deze prachtige geschenkdoos : een gezichtspeelingmasker, een anti-rimpelcrème voor het gebied rond de ogen en een anti-aging nachtcrème. Al deze behandelingen zijn verrijkt met extract van rozen.

Product #: 87159 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €324.99 $324.99 Available from: Shedeals