Ontdek het fascinerende New York en logeer in een modern 4*-hotel in hartje Midtown Manhattan Shedeals Ontdek het fascinerende New York en logeer in een modern 4*-hotel in hartje Midtown Manhattan

De zogenaamde 'stad die nooit slaapt' New York is een opwindende en bruisende stad die tal van gerenommeerde restaurants, chique nachtclubs, modern theater en architecturale parels herbergt - kortom de perfecte bestemming voor een onvergetelijk verblijf! Als je de eerste keer de stad bezoekt, mis dan zeker de meest interessante bezienswaardigheden niet zoals Times Square, het beroemde Broadway, het indrukwekkende Empire State Building en natuurlijk het prachtige Central Park. Dompel jezelf onder in de speciale sfeer van Manhattan en wandel langs de Brooklyn Bridge en bewonder de skyline van de stad vanaf het Brooklyn Bridge Park. New York is niet enkel stad, je kan ook je tijd doorbrengen aan het strand op Coney Island of het befaamde Vrijheidsbeeld bezoeken aan de haven. Er valt zoveel te zien en beleven in NYC dat je niet weet wat eerst te doen!

Shedealsaanbieding

Wanneer je op de ‘Nu kopen!’-knop klikt, word je automatisch doorgestuurd naar de website van Voyage Privé. Daar maak je een account aan. Nadien vind je de aanbieding terug en de kalender met beschikbaarheid. Reservering en betaling worden ook op deze pagina gedaan. Je ontvangt nadien nog een bevestiging van Voyage Privé via e-mail.

Kerstmis in New York 2019

Welkom in ... New York ! New York transformeert in een magische en betoverende plek tijdens de eindejaarsfeesten. Stel je enorme sneeuwvlokken voor, geprojecteerd op de wolkenkrabbers, dromerige lichtjes in de besneeuwde bomen, straatverkopers met zoetigheden en geroosterde kastanjes ... Het is onmogelijk om niet geïnfecteerd te worden met de kerstsfeer. De Rockefeller Christmas Tree is de meest indrukwekkende plek in de stad waar duizenden toeristen en locals samenkomen om de wereldbekende 'lighting ceremony' bij te wonen. Daarna kan er geschaatst worden onder de immense, prachtig versierde boom.

We raden je aan om een optreden van de Radio City Rockettes bij te wonen, de indrukwekkende etalages te bewonderen op Fifth Avenue en de ijzige pracht van Central Park, compleet met fantastische schaatsbaan, zelf te ervaren.
Voor een stevige portie Christmas Magic moet je in NY zijn!

Ontdek je hotel

Tijdens je citytrip in New York logeer je in The Gotham Hotel 4*, een modern hotel met een trendy interieur op slechts een steenworp afstand van de meest iconische bezienswaardigheden van de stad. Elke kamer is uitgerust met talrijke voorzieningen en voldoende ruimte om te ontspannen en op het einde van een drukke dag kan je bijkomen in het Wolfgang's Steakhouse met een heerlijke maaltijd. Het hotel beschikt ook over andere diensten zoals Wifi, een business centrum en roomservice.

Over Voyage Privé

Voyage Privé is een online reisgemeenschap die luxueuze vakanties aanbiedt aan onze leden aan exclusieve prijzen. Vandaag telt Voyage Privé ruim 31 miljoen leden over de hele wereld en zijn we de grootste gemeenschap voor luxueuze reizen in Europa. Het bedrijf kent op dit moment 8 afdelingen (Duitsland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Italië, Spanje, België, Nederland en Frankrijk). Ze bieden uitzonderlijke en zorgvuldig geselecteerde reizen aan, de beste kortingen tot 70% en een toegankelijke en betrouwbare klantenservice die van maandag t/m zaterdag bereikbaar is.

Product #: 87080 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €1042 $1042 Available from: Shedeals