Bungalow Race: een vakantie vol verrassingen bij Center Parcs vanaf € 14* p.p.p.n. Shedeals Bungalow Race: een vakantie vol verrassingen bij Center Parcs vanaf € 14* p.p.p.n.

Ben je alle stress en drukte van de voorbije maanden beu en heb je nood aan ontspanning? Boek dan een onvergetelijk verblijf bij Center Parcs en profiteer van de ‘Bungalow Race’! Boek nu al vanaf €14* per persoon, per nacht jouw verblijf voor aankomsten van november tot en met maart*. Maar wees er snel bij, want de Bungalow Race loopt maar tot en met 14 november 2019 en het aanbod is beperkt!

Shedealsaanbieding

Wanneer je op de ‘Nu kopen!’-knop klikt, word je automatisch doorgestuurd naar de Bungalow Race op de Center Parcs-website. Maak je keuze uit het aanbod cottages en maak je op voor een onvergetelijk verblijf in Center Parcs. Je betaalt op de website van Center Parcs, nadien ontvang je van hen een bevestiging via mail.

Geniet van vakantie in eigen land en ontdek de drie domeinen Erperheide, De Vossemeren of Les Ardennes.

Ontdek in De Vossemeren de Monkey Splash in het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo of ga op ontdekking in de indoor piratenspeelwereld, Discovery Bay met High Adventure klimparcours.

Ravot in domein Erperheide in het indoor speelparadijs Baluba met de allerkleinsten. Ontdek samen de trampolines, glijbanen en ballenbad of laat de kids op jacht gaan in hun eigen jeep met de Kids Safari!

Heb je meer zin om naar de Ardennen te gaan? Ontdek dan zeker het nieuwe domein Les Ardennes met compleet vernieuwde cottages en met de onlangs geopende Action Factory!

Center Parcs Erperheide en De Vossemeren werden onlangs bekroond met het Green Key certificaat (Groene Sleutel). Zo kan je voortaan jouw verblijf voor beide parken met ecocheques betalen!

Product #: 87071 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €1 $1 Available from: Shedeals