Geniet van een prachtig uitzicht over Amsterdam en de IJ vanuit een 4*-hotel aan het water incl. ontbijt Shedeals Geniet van een prachtig uitzicht over Amsterdam en de IJ vanuit een 4*-hotel aan het water incl. ontbijt

Een betoverend uitzicht over de stad en het water ... Dat vind je in het Mövenpick in Amsterdam, op wandelafstand van het centrum! Ontdek de grachten van Amsterdam, het "Venetië van het Noorden" met maar liefst 100 km aan grachten en 1200 bruggen! Bewonder de typische huizen, neem een kijkje in de musea en slenter door de typische straatjes waar het aangenaam is om te wandelen of te fietsen. Van het Van Gogh Museum tot het Anne Frank Huis, van de Negen Straatjes tot De Pijp en van het Muziekgebouw tot Carré ... Er is zoveel te zien in Amsterdam. Vertrek nu voor een betoverend uitstapje!

Shedealsaanbieding

Wanneer je op de ‘Nu kopen!’-knop klikt, word je automatisch doorgestuurd naar de website van Voyage Privé. Daar maak je een account aan. Nadien vind je de aanbieding terug en de kalender met beschikbaarheid. Reservering en betaling worden ook op deze pagina gedaan. Je ontvangt nadien nog een bevestiging van Voyage Privé via e-mail.

Ontdek je hotel

Het moderne hotel Mövenpick Amsterdam City Centre 4* is jouw stijlvolle uitvalsbasis om de stad te verkennen. Hier vind je de perfecte combinatie tussen stijl en functionaliteit met een vriendelijke service en speciale attenties die je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Het hotel beschikt over een ontspannende spa - een echt unicum in zo'n centraal gelegen hotel - waar je heerlijk kan relaxen na een drukke dag vol ontdekkingen. Bovendien logeer je vlak aan de oevers van de IJ rivier met een spectaculair uitzicht op het water en de boten.

Over Voyage Privé

Voyage Privé is een online reisgemeenschap die luxueuze vakanties aanbiedt aan onze leden aan exclusieve prijzen. Vandaag telt Voyage Privé ruim 31 miljoen leden over de hele wereld en zijn we de grootste gemeenschap voor luxueuze reizen in Europa. Het bedrijf kent op dit moment 8 afdelingen (Duitsland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Italië, Spanje, België, Nederland en Frankrijk). Ze bieden uitzonderlijke en zorgvuldig geselecteerde reizen aan, de beste kortingen tot 70% en een toegankelijke en betrouwbare klantenservice die van maandag t/m zaterdag bereikbaar is.

Geniet hier van een voorproefje

Product #: 87041 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €77 $77 Available from: Shedeals