Verblijf in een elegante suite in Champagnestreek incl. ontbijt, spa, fitness en fles bubbels Shedeals Verblijf in een elegante suite in Champagnestreek incl. ontbijt, spa, fitness en fles bubbels

Klaar om de stad van de Franse koningen te regeren? Reims, de hoofdstad van de regio Champagne-Ardenne, ligt in Grand Est, een van de meest groene en landelijke regio's van Frankrijk. Reims is niet alleen beroemd om zijn champagnes, maar ook om zijn kathedraal, waar de koninklijke kroningen plaatsvonden, en het Palais de Tau, dat er nauw mee verbonden is. Mis ook de prachtige meren in de streek niet en ontdek het fantastische verleden dat hier nog altijd leeft. En natuurlijk hoort er bij een verblijf in Frankrijk ook lekker eten met heerlijke streekproducten. Stap in de koets, we nemen je mee!

Shedealsaanbieding

Wanneer je op de ‘Nu kopen!’-knop klikt, word je automatisch doorgestuurd naar de website van Voyage Privé. Daar maak je een account aan. Nadien vind je de aanbieding terug en de kalender met beschikbaarheid. Reservering en betaling worden ook op deze pagina gedaan. Je ontvangt nadien nog een bevestiging van Voyage Privé via e-mail.

Ontdek je hotel

Ontdek het prachtige Au Clos du Lac met slechts 5 schitterende suites en een intieme en charmante sfeer in een unieke omgeving, op slechts 10 kilometer van Reims. Alles is zo goed voor je uitgedacht dat elk moment in Au Clos du Lac zo sprankelend zal zijn als champagnebubbels ... Hier kom je in alle comfort bij van je avonturen van de dag in een elegante sfeer waar alles aanwezig is om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Over Voyage Privé

Voyage Privé is een online reisgemeenschap die luxueuze vakanties aanbiedt aan onze leden aan exclusieve prijzen. Vandaag telt Voyage Privé ruim 31 miljoen leden over de hele wereld en zijn ze de grootste gemeenschap voor luxueuze reizen in Europa. Het bedrijf kent op dit moment 8 afdelingen (Duitsland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Italië, Spanje, België, Nederland en Frankrijk). Ze bieden uitzonderlijke en zorgvuldig geselecteerde reizen aan, de beste kortingen tot 70% en een toegankelijke en betrouwbare klantenservice die van maandag t/m zaterdag bereikbaar is.

Product #: 87029 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €299 $299 Available from: Shedeals