Bezoek het betoverende Wenen in de winter vanaf € 237 incl. vlucht én ontbijt Shedeals Bezoek het betoverende Wenen in de winter vanaf € 237 incl. vlucht én ontbijt

Op zoek naar een stad waar je even kan ontsnappen aan de drukte? Vlieg met ons mee naar Wenen! Deze Oostenrijkse hoofdstad biedt een hoge levensstandaard en veel cultuur. Het is een romantische stad met een keizerlijke geschiedenis en staat bekend om zijn culturele dynamiek en de vele restaurants. Paleizen, musea, parken, markten, cafés, theaters en clubs... er zijn vele plaatsen waar je het ware Wenen kan ontdekken. Volg ons naar de meest bekende bezienswaardigheden, waar je gemakkelijk zal komen dankzij de nabijheid van je hotel.

Shedealsaanbieding

Wanneer je op de ‘Nu kopen!’-knop klikt, word je automatisch doorgestuurd naar de website van Voyage Privé. Daar maak je een account aan. Nadien vind je de aanbieding terug en de kalender met beschikbaarheid. Reservering en betaling worden ook op deze pagina gedaan. Je ontvangt nadien nog een bevestiging van Voyage Privé via e-mail.

Ontdek je hotel

Welkom in het magische Grand Hotel Wien 5* waar je ongetwijfeld enkele unieke dagen zal doorbrengen! Dit hotel bestaat sinds 1870 en staat bekend om zijn perfecte en verfijnde service. Zodra je de lobby binnenwandelt is de toon gezet ... hoge plafonds met prachtige kroonluchters. Laat je in de watten leggen door het zeer attente personeel en geniet van een stijlvolle citytrip.

De kerstmarkten van Wenen 2019 (van 17 november tot 26 december)

Welkom in ... Wenen! Met sneeuw bedekte gotische spitsen, reusachtige kerstbomen versierd met rode hartjes en ballonnen en bevroren koren die op straat zingen ... De winter verandert Wenen in een winters wonderland van seizoensgebonden vrolijkheid. Wandel door de parken om de versiering te bewonderen of volg uw neus naar de kerstmarkten - een van de meest bekende in Europa!

Deze openluchtkramen verleiden bezoekers met worst, geroosterde kastanjes en natuurlijk grote glazen kerstpunch en glühwein om je vingers warm te houden als je deze rond een beker wikkelt (elke markt heeft zijn eigen mokontwerp)! Bewonder de handgemaakte gebreide engelen en houten snuisterijen of laat gewoon de geur van nootmuskaat over je heen zweven terwijl je de gezellige kerstsfeer opsnuift ... Pure magie!

Over Voyage Privé

Voyage Privé is een online reisgemeenschap die luxueuze vakanties aanbiedt aan onze leden aan exclusieve prijzen. Vandaag telt Voyage Privé ruim 31 miljoen leden over de hele wereld en zijn ze de grootste gemeenschap voor luxueuze reizen in Europa. Het bedrijf kent op dit moment 8 afdelingen (Duitsland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Italië, Spanje, België, Nederland en Frankrijk). Ze bieden uitzonderlijke en zorgvuldig geselecteerde reizen aan, de beste kortingen tot 70% en een toegankelijke en betrouwbare klantenservice die van maandag t/m zaterdag bereikbaar is.

Product #: 87028 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €734 $734 Available from: Shedeals