Boek een shoppingstripje naar modehoofdstad Milaan en verblijf in een charmant 4*-hotel vanaf € 108 Shedeals Boek een shoppingstripje naar modehoofdstad Milaan en verblijf in een charmant 4*-hotel vanaf € 108

Heb je zin in een uitstapje naar de Italiaanse modehoofdstad? Er is geen betere bestemming te vinden in Europa voor een weekendje shoppen! Bezoek de bakermat van zoveel bekende modehuizen, zoals Gucci, Versace, Dolce & Gabbana en Armani. Maar de belangrijkste stad van Noord-Italië heeft nog zoveel meer te bieden, zoals een authentieke charme en indrukwekkende monumenten. Ben je klaar voor La Dolcé Vita?

Het oude centrum barst van de geschiedenis en architecturale hoogstandjes. De talrijke musea van de stad en de iconische kathedralen zoals de Duomo zijn zeker een bezoekje waard. Of neem plaats op een gezellig terrasje op een van de vele pleintjes en proef van de typische sfeer en keuken van de stad.
Ben je klaar voor 'La Dolce Vita'?

Shedealsaanbieding

Wanneer je op de ‘Nu kopen!’-knop klikt, word je automatisch doorgestuurd naar de website van Voyage Privé. Daar maak je een account aan. Nadien vind je de aanbieding terug en de kalender met beschikbaarheid. Reservering en betaling worden ook op deze pagina gedaan. Je ontvangt nadien nog een bevestiging van Voyage Privé via e-mail.

Ontdek je hotel

Ideaal gelegen aan de rand van de stad, heet het Hotel Antares Accademia 4* je welkom in een gezellige en ontspannen sfeer. Geniet van de rust na een dag in de stad, terwijl de belangrijkste bezienswaardigheden toch makkelijk te bereiken zijn. Ontdek de moderne en tijdloze inrichting, de gezellige wijnbar, de overheerlijke keuken in het restaurant en moderne faciliteiten zoals een fitness. Hier word je hartelijk ontvangen door vriendelijk personeel dat er alles aan doet om je verblijf onvergetelijk te maken.

Over Voyage Privé

Voyage Privé is een online reisgemeenschap die luxueuze vakanties aanbiedt aan onze leden aan exclusieve prijzen. Vandaag telt Voyage Privé ruim 31 miljoen leden over de hele wereld en zijn we de grootste gemeenschap voor luxueuze reizen in Europa. Het bedrijf kent op dit moment 8 afdelingen (Duitsland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Italië, Spanje, België, Nederland en Frankrijk). Ze bieden uitzonderlijke en zorgvuldig geselecteerde reizen aan, de beste kortingen tot 70% en een toegankelijke en betrouwbare klantenservice die van maandag t/m zaterdag bereikbaar is.

Product #: 87002 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €108 $108 Available from: Shedeals