Sneeuw- en puzzelpret in deze 3 leuke prentenboeken over de winter voor maar € 19,95 Shedeals Sneeuw- en puzzelpret in deze 3 leuke prentenboeken over de winter voor maar € 19,95

Kijkt je kleintje al uit naar een wit tapijt in de tuin? Kan hij of zij niet wachten om sneeuwmannen te maken en lekker te spelen in de sneeuw? Dan zijn deze boekjes de ideale voorbereiding in tussentijd van de eerste sneeuwvlokjes die vallen. Maak samen een winterse puzzel, lees het wondermooie verhaal van Stanneke sneeuwmanneke en speel mee met ijsbeertje Miki! Voor maar € 19,95 krijg jij deze 3 winterse boeken bij je thuis bezorgd.

Shedealsaanbieding

Dankzij Shedeals betaal je maar € 19,95 in plaats van € 50,85 voor 1 spelletjesboek en 2 prentenboeken over de winter.
Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen.

Dit pakketje bevat :

  • ‘ Een stipje in de sneeuw’
  • ‘Stanneke sneeuwmanneke’
  • ‘Puzzel een winter lang’

Meer informatie over de prentenboeken

Een stipje in de sneeuw : IJsbeertje Miki vindt duiken een beetje eng. Hij wil liever spelen. Miki rent weg bij zijn mama. Naar een sneeuwvlakte. Daar ziet hij een stipje in de sneeuw. Het is een meisje! Dat heeft Miki nog nooit gezien. Hij ontdekt wat haar blij maakt. En waar ze verdrietig van wordt ... Durft Miki te duiken om zijn nieuwe vriendinnetje te helpen?

Een warm verhaal over moed en vriendschap op de Noordpool. Voor lezers vanaf 4 jaar.

Stanneke sneeuwmanneke : Stanneke sneeuwmanneke is verdrietig. Al dagen, al weken staat hij daar maar te staan. Van de twee grote sneeuwmannen in zijn buurt mag hij zich absoluut niet verroeren. Maar alle vlokjes in zijn lijf trillen om te bewegen …

Een kleine sneeuwman wil weg van de saaie plek waar hij staat. Een bijzonder prentenboek over vrijheid en zelfstandigheid voor kinderen vanaf 4 jaar.

Puzzel een winter lang : Seizoenenpuzzel over de winter met illustratie uit het boek Een heel jaar lang van Dominique Mertens. 1 Puzzel in karton van 50 stukjes 550x286 mm groot, verpakt in kartonnen doos van 270x270x50 mm.

Product #: 86987 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €50.85 $50.85 Available from: Shedeals