Bibber en beef op het gruwelijkste Halloween-event van ’t land in Bobbejaanland met scarezones en spookhuizen vanaf € 23,50! Shedeals Bibber en beef op het gruwelijkste Halloween-event van ’t land in Bobbejaanland met scarezones en spookhuizen vanaf € 23,50!

Vanaf 16 oktober kan je voor het gruwelijkste Halloween-event van het land opnieuw terecht in Bobbejaanland. Dit jaar nòg groter, nòg angstaanjagender, maar bovenal nòg verrassender dan ooit tevoren. Het park pakt uit met een extra scarezone, een nog niet eerder vertoonde show én een volledig nieuwe maze. De teller staat ondertussen dus op drie scarezones, 6 spookhuizen, 2 sensationele shows en vijf nocturnes. Bezoek het park tot 21u tijdens de nocturnes en betaal maar € 25 voor een extra lange dag bibberen en beven.

Shedealsaanbieding

  • Dankzij Shedeals, betaal je slechts € 23,50 in plaats van € 38,50 voor een dagticket voor Bobbejaanland om te genieten van de Halloween themadagen.
  • Betaal slechts € 25 in plaats van € 38,50 voor een dagticket + nocturne voor Bobbejaanland om te genieten van de Halloween themadagen en de nocturne wanneer het park tot 21u open is.

Let op, deze actie is geldig van 16 oktober t.e.m. 10 november 2019.

Hoe ga je te werk?

Op de dag van het bezoek, ga je met dit ticket meteen naar de poort. Je hoeft niet meer aan te schuiven aan de kassa’s. Zorg ervoor dat de barcode niet is beschadigd, anders veroorzaakt dit problemen bij de scanning. Attracties kunnen wegens onderhoud of weersomstandigheden gesloten zijn. Check altijd de kalender op Bobbejaanland.be voor actuele openingsdagen en -tijden.

Bezoek Bobbejaanland in het donker tijdens de nocturnes

Tijdens de nocturnes breken de zombies uit Yummy los en kom je oog in oog te staan met de Evil Spirits of The Past in Ghost Town. Ook bij Toxic Waters kijk je het best uit voor de zure regen, want die maakte al slachtoffers. De gruwel neemt dus nòg meer toe. Ook in Land of Legends, want daar dans je mee op de huiveringwekkende beats van onze DJ’s tijdens de Epic Party. Op Halloween, 31/10/2019, wordt de nocturne afgesloten met een legendarische vuurwerkshow

Bibber en beef in de 3 scarezones

TOXIC WATERS

Een romantische wandeling op Coca Cola Beach? Denk maar gauw wat anders. De bevolking op aarde is gemuteerd door blootstelling aan zure regen. Jouw bezoek wordt verstoord door gewonde, afzichtelijke mutanten die je proberen te waarschuwen. Je enige vluchtweg is Sonar, een duikboot die je naar de laatst overgebleven zuivere bron vaart. Of is de bemanning ondertussen ook al helemaal waanzinnig geworden?

GHOST TOWN

Tijdens Halloween verandert Cowboy Stad in Ghost Town. Rare wezens zwerven er door de straten en bedriegen je met de ene truc na de andere. Kijk uit voor halfdode cowboys en de geesten van vermoorde outlaws! Je kan er mee op de foto, maar euh, op eigen risico.

Tijdens de nocturnes is het extra uitkijken, want vanaf 18u nemen de ‘Evil Spirits of the Past’ toe en willen ze maar één ding … jouw vlees!

PLAZA DE LOS MUERTOS

Hou je van de sfeer van Halloween maar minder van scary monsters en de duistere kant? Tijdens Halloween toveren we Adventure Valley om tot een feestelijk en uniek plein. Waan je hier plots in Mexico tijdens de Dia De Los Muertos: reuzenskeletten, bloemen, muziek … zelfs La Calavera Catrina ontbreekt niet en komt soms een bezoekje brengen met haar wervelende dansshow ‘Cabalgata de Las Calaveras’! Kortom, een kleurrijke en muzikale plek waar jong en oud kunnen samenkomen om te genieten van het leven en zo de doden eren!

Ontdek het nieuwe spookhuis: YUMMY

OVERLEEF DE ZOMBIE-INVASIE OP OOST-EUROPESE BODEM

Welkom in Klinika Krawczyk. Hier maken plastisch chirurg dr. Krawczyk en zijn team van de wereld een mooiere plaats. Of de esthetische behandelingen steeds volgens plan verlopen, laten we in het midden. Iets zegt ons dat dokter Krawczyk een duister geheim achterhoudt. De kliniek betreden, doe je dus op eigen risico. Kom jij hier levend uit?

Gebaseerd op de eerste Vlaamse zombiefilm, Yummy met o.a. Clara Cleymans, Bart Hollanders & Maaike Neuville, binnenkort in de bioscoop.

Toegang: €5 per persoon / €3 voor abonnees

Plan je Halloweenbezoek verder via de website 

Praktische informatie

ADRES: OLENSTEENWEG 45 B-2460, LICHTAART
TEL: +32 (0) 14 55 78 11

Product #: 86980 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €38.5 $38.5 Available from: Shedeals