Geniet van winterse bloemenpracht in kerstsfeer in het kasteel van Groot-Bijgaarden voor € 9,80 Shedeals Geniet van winterse bloemenpracht in kerstsfeer in het kasteel van Groot-Bijgaarden voor € 9,80

Ben je al aan het aftellen naar de kerstperiode? Breng dan in november zeker een bezoekje aan “Winter Moments with Flowers 2019”, een event vol winterse bloemenpracht in kerstsfeer! Op enkele kilometers van Brussel gaat de 23ste editie van Winter Moments with Flowers door in het 17-eeuws kasteel van Groot-Bijgaarden. Het evenement wordt gestart met een nocturne op donderdag 21 november, een avond met vol verrassingen. Het thema van dit jaar? Frozen! Verwacht jezelf aan de mooiste bloemstukken, versierd met glitter en winterse taferelen. En met 30% korting koop je nu je tickets al!

Winter Moments with Flowers is ideaal om je te laten inspireren voor de woon- en eetkamer te versieren met prachtige decoraties, bloemen en verlichting tijdens de eindejaarsfeesten. Professionele bloemdecorateurs hebben hun uiterste best gedaan om de zalen van het kasteel om te toveren in feeërieke bloemcreaties. Naast deze unieke creaties kan men een bezoekje brengen aan enkele shops en exposanten. Daarenboven worden aantal een demonstraties, zoals bloemstukken maken, georganiseerd door het team van Fleur Creatief.

Shedealsaanbieding

Dankzij Shedeals bestel je je tickets voor slechts € 9,80 i.p.v. € 14.
Je ticket is geldig op een dag naar keuze (vanaf 21 november t.e.m. 25 november 2019)

*Voor meer info neem gerust een kijkje op www.wintermoments.be

Hoe ga je te werk?

De Shedealsvoucher dient ter bevestiging van je aankoop. Je dient deze dus afgeprint mee te brengen op de dag van je bezoek aan Winter Moments with Flowers in Groot-Bijgaarden.

Praktische info

Waar? Kasteel van Groot-Bijgaarden (Isidoor Van Beverenstraat 5, 1702 Groot-Bijgaarden)
Wanneer? Vanaf zaterdag 21 november tot en met 25 november 2019
Openingsuren? Het kasteel is elke dag open van 10:00 uur tot 18:00 uur

De nocturne gaat door op donderdag 21 november, tot 23u.

Product #: 86957 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €14 $14 Available from: Shedeals