Lees, luister en zing met de betoverende verhalen van Elfje Marie voor maar € 24 Shedeals Lees, luister en zing met de betoverende verhalen van Elfje Marie voor maar € 24

Lees, luister en zing mee met de betoverende verhalen van Elfje Marie! Bewonder samen met je dochter of zoon de prachtige prentenboeken, vergezeld door wondermooie muziek van Jean-Philippe Rieu. De verhalen komen vervolgens helemaal tot leven op cd of dvd, zodat je kind het verhaal op elke mogelijke manier ervaart. Bovendien zijn de schitterende illustraties van Mark Janssen al een reden op zich om deze boeken in huis te halen. Bestel nu het pakketje van 3 boeken voor maar € 24!

Shedealsaanbieding

Dankzij Shedeals betaal je slechts € 24 in plaats van € 56,85 voor 3 betoverende verhalen van Elfje Marie + bijhorende cd’s.

Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen.

Meer informatie over de boekjes

Marie komt thuis : De rode klaproos van Elfje Marie staat wiebelend in de stralende, frisse herfstzon. Marie en haar vriendjes zijn gezellig druk in de weer. Ze glijden van de heuvels op een bladslee en maken kennis met een schattig eekhoorntje met een grote pluimstaart: Mini. Samen hebben ze reuzepret. Wanneer ze later allemaal gelijk op Maries klaproos landen, is de pret uit. De bloem knakt! Wat nu? Zal Elfje Marie een nieuw huis vinden? Een kleurrijk herfstverhaal over een elfje dat haar huis verliest, en graag alles alleen oplost. Maar dat kan niet altijd …

Jean-Philippe Rieu schreef opnieuw een prachtig verhaal en componeerde er weer muziek bij. Die hoor je op de dvd bij dit boek, waarop de vrolijke illustraties van Mark Janssen volop tot leven komen. Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Zingen met Elfje Marie : Zing maar lekker mee met Elfje Marie!

Jean-Philippe Rieu componeerde twaalf fonkelnieuwe kinderliedjes, gebaseerd op de avonturen van Elfje Marie en haar vriendjes. In dit boek vindt u niet alleen de teksten, maar ook de partituren. Daarnaast natuurlijk een cd, zodat iedereen kan luisteren en kan meezingen. Een uniek liedjesboek over Elfje Marie. Lezen, luisteren én zingen!

Marie : Aan de rand van het bos, in een zachte klaproos woont een elfje. Elfje Marie is haar naam, maar meestal wordt ze gewoon Marie genoemd. Marie is een heel lief elfje en ze heeft heel veel vriendjes: Suzie Bij, Batteraaf Mus, Caroline Mier en Gijs Kever. Maar Marie wil graag een bijzonder vriendje. Een Beste Vriendje. Iemand met wie ze avonturen beleeft. Op een dag is het zover ...

Een betoverend verhaal over een elfje dat samen met haar vriendjes van alles beleeft. Jean-Philippe Rieu schreef niet alleen het verhaal, maar componeerde er ook muziek bij. Samen met de kleurrijke illustraties van Mark Janssen komt het verhaal helemaal tot leven op dvd. Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Product #: 86952 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €56.85 $56.85 Available from: Shedeals