Boek een historische citytrip naar het mooie Rome en verblijf in een 4*-hotel vanaf € 150 Shedeals Boek een historische citytrip naar het mooie Rome en verblijf in een 4*-hotel vanaf € 150

Zin in een uitstapje naar de Eeuwige Stad? Rome opent zijn deuren en onthult al zijn geheimen. Ontdek de archeologische, architectonische en artistieke wonderen die van Rome een van de meest populaire steden van Europa maken! Bezoek de meesterwerken uit het verleden, de charmante straatjes en de royale Italiaanse keukens. Met deze aanbieding ben je verzekerd van een goede locatie: je logeert op wandelafstand van alle bezienswaardigheden zoals het Colosseum, de Trevifontein en de Spaanse Trappen. Bovendien verblijf je op slechts 200 meter van het de gezellige Monti-wijk, bekend om zijn gezellige winkels, restaurants en bars. Staan je koffers al klaar?

Shedealsaanbieding

Wanneer je op de ‘Nu kopen!’-knop klikt, word je automatisch doorgestuurd naar de website van Voyage Privé. Daar maak je een account aan. Nadien vind je de aanbieding terug en de kalender met beschikbaarheid. Reservering en betaling worden ook op deze pagina gedaan. Je ontvangt nadien nog een bevestiging van Voyage Privé via e-mail.

Ontdek je hotel

Rome herbergt vele schatten... Ben je nieuwsgierig? Voyage Privé heeft voor jou Hotel Dei Borgia geselecteerd, een 4* hotel in het hart van de stad. Je verblijft dichtbij de Via Nazionale en de belangrijkste attracties van deze hoofdstad. Het hotel ligt in de populaire Monti-wijk, gekend om zijn vele boetiekjes, restaurants en bars.
Het hotel biedt een elegante en exclusieve accommodatie voor een luxueus verblijf, waarbij geen enkel detail over het hoofd wordt gezien. Bewonder de typisch Romeinse ramen, de mooie kleuren en de Italiaanse sfeer. Een team van attent personeel staat voor je klaar om je verblijf zo perfect mogelijk te maken!

Over Voyage Privé

Voyage Privé is een online reisgemeenschap die luxueuze vakanties aanbiedt aan onze leden aan exclusieve prijzen. Vandaag telt Voyage Privé ruim 31 miljoen leden over de hele wereld en zijn ze de grootste gemeenschap voor luxueuze reizen in Europa. Het bedrijf kent op dit moment 8 afdelingen (Duitsland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Italië, Spanje, België, Nederland en Frankrijk). Ze bieden uitzonderlijke en zorgvuldig geselecteerde reizen aan, de beste kortingen tot 70% en een toegankelijke en betrouwbare klantenservice die van maandag t/m zaterdag bereikbaar is.

Product #: 86951 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €605 $605 Available from: Shedeals