Ontdek de dierenwereld met je peuter dankzij deze 3 kinderboeken met flapjes voor € 14,50 Shedeals Ontdek de dierenwereld met je peuter dankzij deze 3 kinderboeken met flapjes voor € 14,50

Wie? Wat? Waar? Ontdek samen je kind de dierenwereld aan de hand van 3 verrassende boekjes met flappen. Wat hebben een zebra en een bij gemeen? En is er een verband tussen een geit en een verfborstel? Waar verstopt de eekhoorn zijn nootjes voor de winter? Voor maar € 14,50 krijg je een antwoord op al je dierenvragen in deze leuke boekjes van Clavis.

Shedealsaanbieding

Dankzij Shedeals betaal je slechts € 14,50 in plaats van € 32,85 voor 3 boeken met flapjes (‘Wie?’, ‘Wat?’, ‘Waar?’) van Clavis.

Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen.

Meer informatie over de boekjes

Waar? Dieren doen van alles. Maar waar? Waar verstopt de eekhoorn zijn nootjes en waar doet de hond een plasje? Kijk maar in dit boek en je komt het te weten! Een leuk flappenboek, waarin er gezocht kan worden naar waar dieren hun ding doen. Raad je mee?

Wat? Je gelooft het misschien niet, maar er zijn dingen die erg op lichaamsdelen van dieren lijken. Wat hebben bijvoorbeeld een tak en een hert of een verfborstel en een geit met elkaar gemeen? Kijk maar in dit boek en je komt het te weten! Een verrassend flappenboek, waarin voorwerpen delen van dieren worden. Raad je mee? Voor peuters vanaf 18 maanden, met de wereld rondom het kind als thema.

Wie? Dieren lijken soms meer op elkaar dan je zou denken. Wat hebben een bij en een zebra of een spin en een inktvis met elkaar gemeen? Kijk maar in dit boekje en je komt het te weten! Een verrassend boek met flappen, waarin soms heel verschillende dieren toch een beetje op elkaar lijken. Raad je mee?

Product #: 86948 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €32.85 $32.85 Available from: Shedeals