Lees je kleintje voor uit de hartverwarmende boekjes van Fien en Milo voor maar € 19 Shedeals Lees je kleintje voor uit de hartverwarmende boekjes van Fien en Milo voor maar € 19

Ken jij het grappige duo Fien en Milo al? Deze twee vriendjes beleven samen de leukste avonturen en leren peuters vanaf 12 maanden al spelend de wereld om hun heen kennen. Met thema’s zoals het dagelijkse leven, horen, zien en spelen bereid je je kleine spruit voor op de grotemensenwereld. Voor maar € 19 haal jij al 3 boekjes in huis!

Shedealsaanbieding

Dankzij Shedeals betaal je maar € 19 in plaats van € 38,85 voor 3 boekjes (‘Fien in huis’, ‘Opstaan en slapengaan’ en ‘Fien en Milo samen op stap’) van Fien en Milo.

Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen.

Meer informatie over de boekjes

Fien en Milo samen op stap : Fien en Milo zijn dol op uitjes. Ze gaan samen naar de dierentuin en de kinderboerderij. Aan zee spelen ze lekker in het zand en in het park zien ze leuke eendjes. Op stap gaan met Fien en Milo is altijd een avontuur.

Een warm boekje over het grappige duo Fien en Milo, die herkenbare uitjes maken. Voor peuters vanaf 12 maanden, met de wereld van het kind als thema

Opstaan en slapengaan : Fien en Milo worden wakker. Ze hebben een druk dagje vandaag. Eerst moeten natuurlijk de kleertjes aan. De twee vriendjes eten lekker samen en gaan samen in bad. En voor ze het weten is het tijd om naar bedje te gaan. Welterusten, Fien en Milo!

Vier herkenbare titels samen in één boek. Mooie kleren, Lekker eten, In bad en Naar bed. Voor peuters vanaf 12 maanden, met het dagelijkse leven van het kind als thema

Feest in huis : Als Fien en Milo samen in huis zijn is het feest. Ze horen en zien van alles: de stofzuiger, de televisie, het raam, de wasmachine ... Fien en Milo spelen in huis met de bal, de trom en de blokken. En als het echt feest is, hangen ze een slinger en ballonnen op. Hoera!

Vier herkenbare thema's in één boek: feest, horen, zien en spelen, en dat allemaal gezellig in het huis van Fien en Milo. Voor peuters vanaf 12 maanden, met het dagelijks leven van het kind als thema.

Product #: 86947 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €38.85 $38.85 Available from: Shedeals