Ga naar de Vlaamse musicalversie van ‘La Cage Aux Folles’ kijken voor maar € 23 Shedeals Ga naar de Vlaamse musicalversie van ‘La Cage Aux Folles’ kijken voor maar € 23

De Broadway klassieker 'La Cage Aux Folles’ is nu te zien in Vlaanderen. Het van oorsprong Franse toneelstuk werd over de jaren al ontelbare keren vertaald en verfilmd maar tot een Vlaamse musicalversie kwam het nog niet. Tot nu. Dankzij Shedeals betaal je maar € 23 voor een plekje in het theater, dus allen daarheen! Nog een reden nodig om te gaan kijken? Koen Crucke speelt ‘Zaza’ de travestiet, dus het wordt sowieso een spectaculaire show! ;-)

Shedealsaanbieding

Bestel je tickets in categorie 1 voor maar € 23 in plaats van € 46 per persoon.
Je kan kiezen uit de volgende voorstellingen :

  • Zaterdag 12 okt om 20u00
  • Zondag 13 oktober om 15u00
  • Donderdag 24 oktober om 20u00
  • Vrijdag 25 oktober om 20u00
  • Donderdag 31 oktober om 20u00
  • Vrijdag 1 november (feestdag) om 15u00

Alle voorstellingen vinden plaats in Theater Elckerlyc, Antwerpen.
Adres: Frankrijklei 85-87, 2000 Antwerpen

Hoe ga je te werk?

De Shedealsvoucher dient ter bevestiging van je aankoop. Je dient deze dus in te wisselen en ter plaatse aan de kassa in te ruilen voor een toegangsticket tot de voorstelling.

Het verhaal

In ‘La Cage Aux Folles’ ontvouwt zich een humoristisch, maar tegelijkertijd ook een integer verhaal over familiewaarden, onvoorwaardelijke liefde en vooral de behoefte om te vieren ‘wie je bent’, ongeacht je geaardheid. ‘La Cage Aux Folles’ heeft een roemruchte geschiedenis en werd zelfs verfilmd als ‘The Birdcage’ met onder andere Robin Williams en Gene Hackman.

Het stuk speelt zich af in het nachtleven van Saint-Tropez. Albin (Koen Crucke) en Georges (Koen Van Impe) leiden een liefdevol en onbekommerd bestaan aan de Franse Côte d’Azur. Hier runnen ze de befaamde nachtclub ‘La Cage Aux Folles’ waar Albin de grote hit is met zijn travestie act als ‘ZaZa’. Wanneer de zoon van Georges aankondigt te willen trouwen met de dochter van een conservatieve politicus, wordt hun leven op z’n kop gezet. Met een bezoek van de toekomstige schoonfamilie in het verschiet, besluiten ze om hun levensstijl drastisch te verbergen. Kunnen ze de schijn hoog houden?

Cast

Regisseur Stany Crets wist een indrukwekkende cast te verzamelen. De legendarische Albin/Zaza wordt gespeeld door Koen Crucke. Koen Van Impe speelt Georges. Maar ook Greet Rouffaer, Daisy Thys, Manou Kersting, Matthew Michel en Helle Vanderheyden staan op de scène. Er is een live-orkest en een ensemble van 11 geweldige dansers.

Bekijk hier een voorsmaakje : 

Product #: 86931 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €46 $46 Available from: Shedeals