Nieuw leesvoer nodig? Bestel het thrillerboekenpakket van Xander Uitgevers voor maar € 24,99! Shedeals Nieuw leesvoer nodig? Bestel het thrillerboekenpakket van Xander Uitgevers voor maar € 24,99!

Ben jij gek op lezen? Kan je een boek helemaal verslinden eens je begonnen bent? Of wil je zo graag eens ontsnappen aan die smartphone en eindelijk een boek vastnemen? Wel ladies, dan hebben we goed nieuws! Xander Uitgevers (De uitgever van de populaire Zeven zussen-serie) heeft voor jou een thrillerboekenpakket samengesteld met 3 topverhalen voor de prijs van slechts € 24,99! Deze spannende verhalen laten je niet los en bezorgen je kippenvel deze herfst.

Shedealsaanbieding

Bestel het thrillerboekenpakket van Xander Uitgevers voor maar € 24,99 in plaats van € 58.
Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten inbegrepen.

Korte inhoud

Nice – Kiki Van Dijk

Het rustige Delftse leventje van Jacky, een bekende parfumeur, wordt ruw verstoord door het bericht dat haar flamboyante zus Christine na een nare val in coma is geraakt. Halsoverkop vliegt ze naar haar geboorteplaats Nice, waar Christine een makelaarskantoor runt. Wakend bij haar zus beseft Jacky dat ze hun mysterieuze familiegeschiedenis niet langer kan negeren, zeker wanneer blijkt dat er mogelijk opzet in het spel was. Wie zou tot zoiets gruwelijks in staat zijn?

Jacky begint aan een confronterende zoektocht en ontdekt dat haar verleden meer geheimen voor haar verbergt dan ze dacht. Tijdens haar verblijf wordt ze gedwongen opnieuw te kijken naar de mensen die ze dacht te kennen en laat het zonnige Nice zich van z’n donkerste kant zien…

De echtgenote – Alafair Burke

Wanneer Jason, een bekende en briljante professor, door een jonge studente wordt beschuldigd van seksueel wangedrag, wordt zijn echtgenote Angela gedwongen om een tweede blik te werpen op zowel de man met wie ze trouwde als de vrouwen die ze weigert te geloven.

En dan brengt een andere vrouw, Kerry Lynch, een nog verontrustender aantijging naar voren en begint Angela’s perfecte leven uiteen te vallen. Jason houdt vol dat hij onschuldig is en Angela gelooft hem. Nog wel. Want als Kerry plots verdwijnt, begint haar twijfel het te winnen van haar loyaliteit als echtgenote. Als ze wordt opgeroepen voor Jason te getuigen, realiseert ze zich dat er duistere geheimen naar boven kunnen komen. Geheimen die ze liever voor zich houdt…

Dood de vader – Sandrone Dazieri

In de buitenwijken van Rome verdwijnt een kind en wordt de moeder dood gevonden, onthoofd. Colomba, een vastberaden, knappe, maar door haar werk getraumatiseerde politieagente, staat onder grote druk de ontvoering op te lossen.

Colomba wordt bijgestaan door Dante Torre, 'de man van de silo's'. Dante is hoogbegaafd, briljant en een expert in het doorgronden van menselijk gedrag. Maar zijn genialiteit gaat gepaard met fobieën en paranoia. Als kind werd hij ontvoerd en opgesloten in een silo, waar hij werd opgevoed door zijn enige contact met de wereld, de mysterieuze 'Vader'.
Dante gaat af op zijn intuïtie: de Vader is terug. Maar kan Colomba daarop vertrouwen? En durft Dante de confrontatie met zijn eigen verleden aan te gaan en zijn ergste nachtmerrie onder ogen te komen?

Product #: 86930 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €58 $58 Available from: Shedeals