Bezoek het Zomerfestival in Openluchtmuseum Bokrijk en leer alles over vakmanschap door de jaren heen Shedeals Bezoek het Zomerfestival in Openluchtmuseum Bokrijk en leer alles over vakmanschap door de jaren heen

Kruis deze zomer het Zomerfestival in Bokrijk aan in je agenda! In juli en augustus valt er elke dag iets te beleven. Zo zie je makers van vandaag, gisteren en morgen aan het werk tijdens boeiende demonstraties en initiaties. Verdiep je in de restauratiewerken in het museum via rondleidingen... Of ga samen met de kinderen zelf aan de slag in één van hun atelierschuren. Je kan ook mee op ronde met de boer, een kruidenwandeling maken, leren smeden, een t-shirt bedrukken, een naaldvilt- workshop of een yoga-sessie volgen. Kortom, een boeiende dag vol animatie en demonstraties voor maar € 8,50 !

Shedealsaanbieding

Breng een dagje door in het Openluchtmuseum van Bokrijk en betaal maar € 8,50 i.p.v. € 12,50 voor een volwassen ticket.
Een ticket voor kinderen kost slechts € 2 en kan je aan de kassa ter plaatse verkrijgen.

Hoe ga je te werk?

Je hoeft niet te reserveren, breng gewoon je voucher afgeprint mee. Deze aanbieding is geldig t.e.m. 3 november 2019.

Expo ‘De wereld van Bruegel’ - Meet & greet met Buck

  • Data: expo te bezoeken nog tot en met 20 oktober
  • Uren: van 10u. tot 18u.
  • Locatie: Openluchtmuseum Bokrijk

Deze zomer kan je uiteraard nog steeds de gloednieuwe internationale expo ‘De wereld van Bruegel’ ontdekken: stap in ‘De wereld van Bruegel’ in Bokrijk en beleef de landschappen en taferelen uit de werken van deze Vlaamse Meester ‘in het echt’. Je kan het Bruegelparcours ook ‘al gamend’ afleggen. Je krijgt via ‘augmented reality’ een virtuele hoed opgezet, naar het voorbeeld van een echt model uit de 16de eeuw. Er wacht je een spannende zoektocht naar verdwenen objecten uit het schilderij. Verzamel ze allemaal, geef ze een mooi plekje op je hoed en ontsluit het schilderij in de Bergschuur Zuienkerke, het slotstuk van de game. Vanaf 6 jaar.

Jongerenzender Ketnet stuurt haar eigen game-held Buck, toevallig ook hoofdpersonage in het zomertheater op 14 juli en 15 augustus naar Bokrijk voor een superleuke meet & greet!

Brouwdag BKRK Bier ( 2 juni, 25 augustus, 15 september en 20 oktober van 10u tot 18u)

Er is leven in museumbrouwerij het Paenhuys! Met BKRK Bier zal Bokrijk zes keer per jaar historisch bierbrouwen. De Bokrijkse brouwmeesters laten zich telkens inspireren door verschillende recepturen uit het verleden. In het Paenhuys uit Diepenbeek, gelegen in het Openluchtmuseum, wordt er uitsluitend experimenteel gebrouwen en kan je proeven hoe bier vroeger wellicht smaakte. Kortom, een uitzonderlijke beleving van het vakmanschap bier!

Product #: 86929 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €12.5 $12.5 Available from: Shedeals