Bibber en beef in de Plopsa-parken met Halloween en geniet van 30% korting op je toegangsticket >1m Shedeals Bibber en beef in de Plopsa-parken met Halloween en geniet van 30% korting op je toegangsticket >1m

Vier Halloween dit jaar met alles erop en eraan in één van de Plopsa-parken! Bibber en beef met de Pompoenkoning en zijn griezelvrienden in Plopsaland De Panne, ga kopje onder in het spetterende Plopsaqua De Panne, bouw een Halloweenfeestje met het populaire varkentje Peppa Pig in Plopsa Indoor Hasselt en griezel samen met de dino’s tijdens de Halloween Nocturnes in Plopsa Coo, inclusief een spetterend vuurwerkspektakel. Plezier voor jong én oud verzekerd!

Shedealsaanbieding

Dankzij Shedeals heb je de keuze uit 4 opties* :

  • Optie 1: Je betaalt slechts € 15,05 ipv € 21,50 per persoon voor een bezoekje aan Plopsaqua De Panne
  • Optie 2: Je betaalt slechts € 15,05 ipv € 21,50 per persoon voor een bezoekje aan Plopsa Indoor Hasselt
  • Optie 3: Je betaalt slechts € 25,89 ipv € 36,99 per persoon voor een bezoekje aan Plopsaland De Panne

*Deze actie is geldig voor volwassenen en kinderen groter dan 1 meter

Hoe ga je te werk?

Klik op de ‘Nu kopen!’-knop.

Meld je aan of registreer je als nieuwe gebruiker. Na aankoop van de aanbieding, krijg je de Shedeals-voucher toegestuurd via e-mail.
Druk de voucher of kortingbon af en neem die mee naar het Plopsa-park naar keuze.

Plopsaqua De Panne

Laat je betoveren door de wondere wereld van Plopsaqua De Panne, het nummer 1 waterpretpark van de Benelux dat zich vlak naast Plopsaland De Panne bevindt! Droom weg bij de feeërieke landschappen met speciale licht– en geluidseffecten en sensationele attracties zoals de wonderlijke Wild River, het overdonderende Stormbad en zes indrukwekkende glijbanen. En welke waterrat durft een ritje aan op de spectaculaire Sky Drop, met zijn 19 meter de hoogste glijbaan van België?

De voucher is geldig t.e.m. 03/04/2020

Plopsa Indoor Hasselt: Buitengewoon veel binnenpret!

Weer of geen weer? In Plopsa Indoor Hasselt valt er altijd iets te beleven! Vanaf 12 oktober kan je komen spoken op de 25 indoor -en outdoorattracties in een griezelleuke halloweensfeer. Trek op verkenning in Maya’s Wereld, voel de kriebels in je buik op de Wickie Coaster en scheep in voor een avontuur met Piet Piraat op De Scheve Schuit. Ook het populaire varkentje Peppa Pig komt Halloween vieren in Plopsa Indoor Hasselt met een betoverende minishow. Nadien geef je haar een dikke knuffel en toon je je schattigste snoet voor een beestig leuke foto!

De voucher is geldig t.e.m. 03/04/2020

Plopsaland De Panne: meer dan 50 attracties voor jong & oud!

Beleef samen met de Pompoenkoning en zijn griezelvrienden Halloween in Plopsaland De Panne, het meest bezochte pretpark van België. Kom griezelen met Piet Piraat en Stien Struis tijdens de Piet Piraat Halloweenshow of maak het nog spannender tijdens de Ketnet Halloween Nocturnes. Voor de echte daredevils zijn er de Halloween Scare Nights met gratis huiveringwekkende Scare Zones zoals Freak Circus, Camping ’t Zonnetje, Black Swamp en Lumberjack, attracties die tot 22 uur openblijven, bloedstollende vuuranimatie en dj-sets van o.a. Lennert Wolfs en Dimaro.

Uiteraard zorgen ook de meer dan 50 spannende outdoor- en indoorattracties en de unieke combinatie van shows, Meet & Greets en liveoptredens voor een griezelleuke dag.

De voucher is geldig t.e.m. 05/01/2020

 

Product #: 86923 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €21.5 $21.5 Available from: Shedeals