Snuif cultuur op in het wondermooie Madrid en geniet van een 3*-verblijf vanaf € 179 Shedeals Snuif cultuur op in het wondermooie Madrid en geniet van een 3*-verblijf vanaf € 179

De Spaanse hoofdstad zit boordevol verrassingen voor iedere bezoeker! Ontdek de iconische monumenten, de wereldbekende musea, de bruisende sfeer en de overheerlijke gastronomie. Je verblijft vlak bij de meest bekende straat van de stad, de Gran Vía, waar tal van theaters te vinden zijn die schitterende Broadway en West End musicals brengen, evenals trendy designerwinkels en toprestaurants. Bovendien verblijf je in de buurt van prachtige pleinen, het El Retiro Park en vele bezienswaardigheden. Vamos?!

Shedealsaanbieding

Wanneer je op de ‘Nu kopen!’-knop klikt, word je automatisch doorgestuurd naar de website van Voyage Privé. Daar maak je een account aan. Nadien vind je de aanbieding terug en de kalender met beschikbaarheid. Reservering en betaling worden ook op deze pagina gedaan. Je ontvangt nadien nog een bevestiging van Voyage Privé via e-mail.

Ontdek je hotel

Welkom in Hotel The Walt 3* in het hartje van Madrid vlak bij één van de meest bruisende wijken, Chueca. Het elegante Italiaanse design van het hotel wordt opgevrolijkt door bijzondere en kleurrijke beeldhouwwerken. De warme en gastvrije sfeer zorgt dat je je onmiddellijk thuis zal voelen en de lichte en gezellige kamers zijn al even bijzonder ingericht als de rest van het hotel. Maar het allerbeste aan deze uitvalsbasis in Madrid is ongetwijfeld de fantastische locatie vlak bij de Gran Vía en op wandelafstand van het Plaza Mayor, het Koninklijk Paleis en de San Miguel markt.

Over Voyage Privé

Voyage Privé is een online reisgemeenschap die luxueuze vakanties aanbiedt aan onze leden aan exclusieve prijzen. Vandaag telt Voyage Privé ruim 31 miljoen leden over de hele wereld en zijn ze de grootste gemeenschap voor luxueuze reizen in Europa. Het bedrijf kent op dit moment 8 afdelingen (Duitsland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Italië, Spanje, België, Nederland en Frankrijk). Ze bieden uitzonderlijke en zorgvuldig geselecteerde reizen aan, de beste kortingen tot 70% en een toegankelijke en betrouwbare klantenservice die van maandag t/m zaterdag bereikbaar is.

Product #: 86922 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €545 $545 Available from: Shedeals