Breng een bezoekje aan lifestylebeurs Countryside 2019 in Gent voor maar € 6! Shedeals Breng een bezoekje aan lifestylebeurs Countryside 2019 in Gent voor maar € 6!

Countryside is back! Na een jaar onder de noemer ‘Inside’ keert het event back to the roots onder zijn oorspronkelijk naam van 30 oktober tot 3 november 2019. Countryside is dé happening voor wie het zich zowel binnen als buiten graag naar zijn zin maakt, houdt van reizen en lekker eten en op zoek is naar tonnen inspiratie. Het lifestyle-evenement combineert als geen ander interieur, tuin, food, decoratie, vakantie, mode en ontspanning en verrast met nieuwe, creatieve ideeën om ons leven mooier te maken. En jij kan voor maar € 6 een bezoekje brengen aan het gezelligste najaarsevent van het land!

In de 3 hallen ontdek je bij 200 exposanten de nieuwste trends in een mix van elegant klassieke, landelijke en uitdagend hedendaagse woonideeën voor het interieur en de tuin. Laat je ook verleiden door aantrekkelijke vakantiebestemmingen, gloednieuwe mode, beauty en wellness tips en een tot de verbeelding sprekend aanbod om te ontspannen. Kuier langs de sfeervolle stands en maak kennis met mooie decoratie en lekkere producten.

Shedealsaanbieding

Dankzij Shedeals betaal je maar € 6 in plaats van € 12 voor een ticket voor Countryside 2019.

Hoe ga je te werk?

We bieden je graag een uitnodiging aan voor het evenement COUNTRYSIDE 2019. Nadat je deze deal in uw winkelmandje plaatst en betaald krijgt je van ons een voucher. Op deze voucher staan al de verdere stappen om van je goedkoper Countryside-ticket te kunnen genieten

In geval van problemen, kan je contact met COUNTRYSIDE opnemen per email support@onetelecom.lu. In geval van vragen over de beurs, gelieve een email te sturen naar info@conceptum.eu

Praktische informatie

  • Countryside 2019
  • Van 30 oktober tot 3 november 2019
  • Adres : Flanders Expo, Maaltekouter 1 9051 Gent
  • Openingsuren : Woensdag 30 oktober : VIP AVOND – 17u > 22u
  • Donderdag 31 oktober t/m zondag 3 november : 10u > 18u
Product #: 86919 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €12 $12 Available from: Shedeals