Een avond lekker ontspannen met vriendinnen? Speel samen een zalig VR-spel in The Park Playground! Shedeals Een avond lekker ontspannen met vriendinnen? Speel samen een zalig VR-spel in The Park Playground!

In The Park Playground ontsnap je een avond volledig uit de echte wereld en stap je binnen in een nieuwe ervaring met Virtual Reality. Dankzij deze nieuwe release kan je genieten van een unieke teambuilding met mannen én vrouwen. Kom langs , speel tegen je beste vrienden en geniet van een exclusieve korting!

Shedealsaanbieding

Boek nu een Virtual Reality-spel met 5 personen en geniet van een exclusieve korting van 25 %. Gebruik de code WHORUNTHEWORLD om de activiteit te boeken*.

Kom je met minstens 4 vrouwen en 4 mannen battlen? Dan ontvang je 2 tickets gratis als je de code VIERPLUSVIER gebruikt*.

*Acties geldig tot eind oktober 2019.

Hoe ga je te werk?

Klik op de ‘koop nu’-knop en je wordt automatisch doorverwezen naar de website van The Park Playground. Kies je favoriete activiteit en gebruik de code WHORUNTHEWORLD om te genieten van een exclusieve korting. Als je met minstens 4 vrouwen en 4 mannen deelneemt, krijg je 2 tickets gratis als je de code VIERPLUSVIER gebruikt.

Bekijk hier al een voorsmaakje

Product #: 86913 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €1 $1 Available from: Shedeals