Eroticabeurs Mechelen, Hasselt, Antwerpen of Gent: 2 voor de prijs van 1 Shedeals Eroticabeurs Mechelen, Hasselt, Antwerpen of Gent: 2 voor de prijs van 1

De Eroticabeurs is dé place to be om je relatie wat spannender te maken. Verwacht je aan een prikkelend en (ont)spannend programma boordevol entertainment en verleiding. Laat je verrassen op de Eroticabeurs in Mechelen, Hasselt, Antwerpen of Gent en geniet dankzij Shedeals van 50% korting op een duoticket!

Shedealsaanbieding

Bestel via Shedeals een duoticket met 50% korting en betaal slechts € 20 in plaats van € 40.

Hoe werkt het?

Je bestelt een duoticket voor een specifieke locatie. Koop je dus bv. een ticket voor de Ero Expo in Mechelen, dan is deze niet geldig voor de Ero Expo in Hasselt. Van zodra je bestelling werd afgerond vind je je Shedealsvoucher in je Shedealsaccount. Print de voucher uit en wissel hem ter plaatse in. Beide personen dienen zich samen aan te bieden aan de kassa.

Eroticabeurs Mechelen (11-12-13 oktober 2019) in de Nekkerhal

Verwacht je aan een hoogstaande acrobaat- en stripperact, helemaal in de stijl van Cirque Du Soleil. Maar dan wel met een erotisch tintje. Leer alles over tantra massage tijdens de kennismakingsworkshop voor koppels en maak kans op de prijs van ‘best geklede bezoeker’ als je helemaal in thema van ‘Casino Royal’ naar de beurs komt!

> Meer info over de Eroticabeurs in Mechelen vind je hier. 

Eroticabeurs Hasselt (08-09-10 november 2019) in de Ethias Arena

De Eroticabeurs in Hasselt draait dit jaar allemaal rond ‘Devil & Angels’. Kom langs en laat je verwarmen door de wereld van de erotiek. Op het programma staan onder andere spectaculaire stripperacts, workshops tantra massage voor koppels en sensuele spektakels. Maak kans op de prijs van ‘best geklede bezoeker’ als je als engeltje of duivel naar de beurs komt!

> Meer info over de Eroticabeurs in Hasselt vind je hier. 

Eroticabeurs Antwerpen (14-15-16 februari 2020) in Antwerp Expo

Seksuologe Kaat Bollen verwelkomt je op de Eroticabeurs van Antwerpen en neemt de presentatie voor haar rekening. Op het programma staan onder andere spectaculaire stripperacts, workshops tantra massage voor koppels en sensuele spektakels. Je maakt bovendien kans op de prijs van ‘best geklede bezoeker’ als je verkleed naar de beurs komt, in het thema ‘Disco’.

> Meer info over de Eroticabeurs in Antwerpen vind je hier

Eroticabeurs Gent (06-07-08 maart 2020) in Flanders Expo

Flanders Expo wordt helemaal omgetoverd tot een erotisch feestje. Op het programma staan onder andere spectaculaire stripperacts, workshops tantra massage voor koppels en sensuele spektakels. Maak kans op de prijs van ‘best geklede bezoeker’ als je als ‘cowboy’ of ‘cowgirl’ naar de beurs komt!

> Meer info over de Eroticabeurs in Gent vind je hier.

Product #: 86903 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €40 $40 Available from: Shedeals