Plan je droomhuwelijk samen met je partner op de Liefdevol Trouwen huwelijkshappening Shedeals Plan je droomhuwelijk samen met je partner op de Liefdevol Trouwen huwelijkshappening

Eindelijk is het zover. Jij hebt volmondig ‘Ja’ gezegd en binnenkort stappen jullie in het huwelijksbootje. Of dat bootje een gigantisch praalschip wordt of eerder een gezellig roeibootje, dat maakt niet uit. Jij moet er op je mooiste dag staan, en kan daarvoor rekenen op de hulp van For Lovers. Je vindt de nodige inspiratie en ingrediënten voor jouw droomhuwelijk terug op hun Liefdevol Trouwen huwelijkshappening, waar je voor maar € 12 met twee naartoe kan. Haal je duoticket in huis en plan de mooiste dag van je leven!

Shedealsaanbieding

Dankzij Shedeals neem jij gratis je partner mee naar de Liefdevol Trouwen huwelijkshappening.
Zo betaal je slechts € 12 in plaats van € 24 voor een duoticket!

Hoe ga je te werk?
Neem je afgeprinte voucher mee op de dag van je bezoek en presenteer deze aan de kassa. De voucher is geldig voor 2 personen.

Meer info over de trouwbeurzen

Op zoek naar de mooiste huwelijkslocatie? Wil je huwelijksfotografen met elkaar vergelijken? Loop je graag eens rond tussen de verschillende trouwjurken en maatpakken? Of wil je meer informatie rond het plannen van je huwelijk? Dan zijn de For Lovers beurzen een absolute must!
Je vindt er de laatste trends, nieuwtjes en ontdekt onmiddellijk what’s hot en what’s not in de wereld van de huwelijken. Ontdek wanneer onze sfeervolle beurs neerstrijkt in een stad bij jou in de buurt.

Overzicht van alle beurzen

  • Liefdevol Trouwen Kortrijk – 11 en 12 januari 2020 – Kortrijk Xpo
  • Liefdevol Trouwen Gent – 18 en 19 januari 2020 – Eskimofabriek Gent
Product #: 86892 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €24 $24 Available from: Shedeals