Bezoek familiepark Harry Malter met je peuter of kleuter en geniet van 30% korting! Shedeals Bezoek familiepark Harry Malter met je peuter of kleuter en geniet van 30% korting!

Familiepark Harry Malter is een domein van kleiner formaat (3,5ha) gericht op kids van peuter- en kleuteronderwijs. Geen snelle rollercoasters of immense dieren maar charme en nostalgie troef! Neem de tijd om met je kleintje de kabouterhuisjes te bezoeken, kleinere maar lieve diertjes van héél dichtbij te leren kennen. In het spiegelhuis is het altijd lachen geblazen maar laat je ook verbazen door de kunsten van internationale artiesten tijdens de circusshow! Daarna is het fijn uitblazen op het terras aan het Eendenmeer of op de speeltuin met aanpalend terras, voor als je kleintje nog een beetje energie kwijt moet. ;-) Voor maar € 9,50 voor een volwassen ticket bezoek jij dit fijne familiepark binnenkort met 30% korting!

Shedealsaanbieding

Dankzij Shedeals betaal je slechts € 9,50 in plaats van € 13,50 voor een volwassen ticket. Met deze actie geniet je van 30% korting.

Opgelet! Deze tickets zijn enkel geldig elk weekend van september en oktober. Ook in de herfstvakantie kan je een bezoek brengen met dit ticket (t.e.m. 3/11/2019). Op normale weekdagen is Harry Malter gesloten.

Hoe ga je te werk?

Neem je afgeprinte voucher mee op de dag van je bezoek en geef het af aan de kassa.

Praktische informatie

  • Adres : Bosheidestraat 15, 9070 Destelbergen (Heusden)
  • e-mail : info@harrymalter.be
  • tel : +32 (0)9 252 22 56 (telefonisch bereikbaar tijdens de openingsuren van het park)
  • Openingsuren 
Product #: 86891 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €13.5 $13.5 Available from: Shedeals