Begin het nieuwe schooljaar Goedgemerkt met 20% korting op het hele assortiment Shedeals Begin het nieuwe schooljaar Goedgemerkt met 20% korting op het hele assortiment

Raak geen spullen meer kwijt! Zorg dat je kindje goed voorbereid naar school gaat en bestel nu direct de handige en leuke Naamstickers en Kledinglabels van Goedgemerkt. Merk eenvoudig broodtrommels, drinkbekers, pennen, potloden, gymkleding, luizencapes, kleding en alle overige schoolspullen.Bestel nu en ontvang 20% korting op het hele assortiment van Goedgemerkt. Gebruik kortingscode: GG-SHEDEALS-19.

Shedealsaanbieding

Dankzij Shedeals geniet je nu van 20% korting op het hele assortiment van Goedgemerkt!

Meer info over Goedgemerkt

De labels van Goedgemerkt zijn van de beste kwaliteit (ze gaan minimaal 200 wasbeurten mee) én kindvriendelijk. Super snelle verzending! Wanneer je op werkdagen voor 12:00 besteld en betaald wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden. Bestel nu en ontvang 20% korting op het hele assortiment van Goedgemerkt. Gebruik kortingscode: GG-SHEDEALS-19.

Nieuw in het assortiment is de Kledingstempel, alle kleding met één klik gemerkt! Deze stempel met zwarte inkt, blijft tot 30 wasbeurten zichtbaar. Met een stempelkussen (vervangbaar) zet je 900 stempels!

Hoe ga je te werk?

Wanneer je op ‘Koop nu’ klikt, word je automatisch doorverwezen naar de website van Goedgemerkt. Plaats je favoriete items in je winkelmandje en ga door naar de betaling. Voer de kortingscode GG-SHEDEALS-19 in en je geniet van 20% korting op je bestelling! Nadien ontvang je nog een bevestigingsmail van Goedgemerkt. Gezien de bestelling geplaatst werd via de website van onze partner ontvang je nadien geen bevestigingsmail meer van Shedeals.

Product #: 86870 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €1 $1 Available from: Shedeals