Ontwaak elke ochtend met een adembenemend uitzicht op de Egeïsche Zee vanuit een 5*-verblijf in Rhodos Shedeals Ontwaak elke ochtend met een adembenemend uitzicht op de Egeïsche Zee vanuit een 5*-verblijf in Rhodos

Het mythische eiland Rhodos en zijn prachtige landschappen met op de achtergrond de Egeïsche zee... Je vertrekt op een onvergetelijke vakantie! Het grootste eiland van de Dodekanesos is wereldwijd bekend door de Griekse mythologie en de beroemde Colossus die ooit de stad domineerde. Je geniet er van een bevoorrechte locatie en weelderige landschappen. In deze unieke sfeer doordrenkt van geschiedenis, tussen mythes en realiteit, ontdek je een unieke plek vol met magie. Bereid jezelf voor op een kolossaal verblijf!

Shedealsaanbieding

Wanneer je op de ‘Nu kopen!’-knop klikt, word je automatisch doorgestuurd naar de website van Voyage Privé. Daar maak je een account aan. Nadien vind je de aanbieding terug en de kalender met beschikbaarheid. Reservering en betaling worden ook op deze pagina gedaan. Je ontvangt nadien nog een bevestiging van Voyage Privé via e-mail.

Ontdek je hotel

Hartelijk welkom in het charmante Hotel Lindos Royal 5*, de ideale plek voor een ontspannen verblijf aan de rustige zuidoostkust van het eiland. Ontdek een unieke architectuur geïnspireerd door de rijke middeleeuwse geschiedenis van Rhodos en de aantrekkelijke landschappen van de regio.

Over Voyage Privé

Voyage Privé is een online reisgemeenschap die luxueuze vakanties aanbiedt aan onze leden aan exclusieve prijzen. Vandaag telt Voyage Privé ruim 31 miljoen leden over de hele wereld en zijn we de grootste gemeenschap voor luxueuze reizen in Europa. Het bedrijf kent op dit moment 8 afdelingen (Duitsland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Italië, Spanje, België, Nederland en Frankrijk). Ze bieden uitzonderlijke en zorgvuldig geselecteerde reizen aan, de beste kortingen tot 70% en een toegankelijke en betrouwbare klantenservice die van maandag t/m zaterdag bereikbaar is.

Product #: 86862 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €466 $466 Available from: Shedeals