Profiteer van 30% korting op je toegangsticket >1m voor de Plopsa-parken Shedeals Profiteer van 30% korting op je toegangsticket >1m voor de Plopsa-parken

Laat je betoveren door de wondere wereld van de Plopsa-parken en ontmoet je favoriete Studio 100-figuren! Ga kopje onder in het spetterende Plopsaqua De Panne, probeer de nieuwste rollercoasters uit in Plopsaland De Panne, beleef uren binnenspeelpret in Plopsa Indoor Hasselt en ga op avontuur in de vrije natuur in Plopsa Coo. Plezier voor jong én oud verzekerd!

Shedealsaanbieding

Dankzij Shedeals heb je de keuze uit 4 opties :

  • Optie 1: Je betaalt slechts € 13,99 ipv € 19,99 per persoon voor een bezoekje aan Plopsaqua De Panne
  • Optie 2: Je betaalt slechts € 13,99 ipv € 19,99 per persoon voor een bezoekje aan Plopsa Indoor Hasselt
  • Optie 3: Je betaalt slechts € 18,55 ipv € 26,50 per persoon voor een bezoekje aan Plopsa Coo
  • Optie 4: Je betaalt slechts € 25,89 ipv € 36,99 per persoon voor een bezoekje aan Plopsaland De Panne

*Deze actie is geldig voor volwassenen en kinderen groter dan 1 meter

Hoe ga je te werk?

Klik op de ‘Nu kopen!’-knop.
Meld je aan of registreer je als nieuwe gebruiker. Na aankoop van de aanbieding, krijg je de Shedeals-voucher toegestuurd via e-mail.
Druk de voucher of kortingbon af en neem die mee naar het Plopsa-park naar keuze.

Plopsaqua De Panne

Laat je betoveren door de wondere wereld van Plopsaqua De Panne, het nummer 1 waterpretpark van de Benelux dat zich vlak naast Plopsaland De Panne bevindt! Droom weg bij de feeërieke landschappen met speciale licht– en geluidseffecten en sensationele attracties zoals de wonderlijke Wild River, het overdonderende Stormbad en zes indrukwekkende glijbanen. En welke waterrat durft een ritje aan op de spectaculaire Sky Drop, met zijn 19 meter de hoogste glijbaan van België?

Plopsa Indoor Hasselt: Buitengewoon veel binnenpret!

Weer of geen weer? Kleine avonturiers tussen 2 en 10 jaar en hun ouders komen áltijd oren en ogen te kort op de 25 betoverende attracties van Plopsa Indoor Hasselt! Laat je onderdompelen in de magische wereld van je favoriete Plopsa-helden. Trek op verkenning in Maya’s Wereld, voel de kriebels in je buik op de Wickie Coaster en scheep in voor het avontuur met Piet Piraat op De Scheve Schuit. Bij mooi weer amuseer je je te pletter in de ruime buitenzone met De Dansende Fonteinen en het K3-Verkeerspark. Bovendien geniet je dagelijks van een gratis liveshow, een confettidans en Meet & Greets met je Plopsa-helden!

Plopsaland De Panne: meer dan 50 attracties voor jong & oud!

Het meest bezochte pretpark van België combineert de magie van de geliefde Studio 100-figuren met het plezier van meer dan 50 betoverende outdoor- en indoorattracties en een unieke combinatie van shows, Meet & Greets en liveoptredens. De allerkleinsten leven zich uit op hun favoriete outdoorattracties waaronder de gloednieuwe K3 Roller Skater of in het volledig overdekte Mayaland. Voor wie geen uitdaging uit de weg gaat, raast tegen een snelheid van meer dan 70 km/u over de rails van de houten achtbaan Heidi The Ride. Nood aan nog meer thrills? Test de spectaculaire Anubis The Ride met zijn topsnelheid van 90 km/u, maak een val van 30 meter in het water op de SuperSplash of trotseer de rotsen van de Grote Golf.

Plopsa Coo: Op avontuur in de vrije natuur!

In het prachtige natuurdecor van de Amblève-vallei in de Belgische Ardennen, aan de voet van de beroemde Watervallen van Coo, liggen 20 avontuurlijke attracties voor de hele familie op je te wachten. De Mega Mindy Flyer laat je zweven tussen de wolken op een hoogte van 65 meter en met de achtbaan Vicky The Ride haal je een duizelingwekkende snelheid. Mis zeker ook de Dino Splash niet, een spannende attractie vol waterpret met drie glijbanen in een reusachtige vulkaan en langs machtige dinosaurussen!

Product #: 86860 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €19.99 $19.99 Available from: Shedeals