Stap binnen in een sprookje van duizend-en-een-nacht tijdens een 5*-verblijf in Marrakech vanaf € 209 Shedeals Stap binnen in een sprookje van duizend-en-een-nacht tijdens een 5*-verblijf in Marrakech vanaf € 209

Zin in een oriëntaals uitstapje op slechts een paar uur vliegen? Kom dan met ons mee naar de 'Rode Stad'! Tussen de Sahara en het Atlasgebergte ligt Marrakech, een legendarische bestemming die je niet onberoerd laat. Je zal genieten van de unieke sfeer met een betoverende charme. Laat je verleiden door de geuren en kleuren van de kruiden, de gastronomische keuken en de aantrekkelijke sfeer. Marrakech is levendig en heeft vele mooie plekjes die het bezoeken zeker waard zijn, met luxueuze paleizen, weelderige tuinen en natuurlijk het bruisende Djemaa el Fna plein. Je logeert vlak bij de medina maar geniet toch van complete rust na een drukke dag in deze bijzondere stad. Wedden dat je je hart verliest?

Shedealsaanbieding

Wanneer je op de ‘Nu kopen!’-knop klikt, word je automatisch doorgestuurd naar de website van Voyage Privé. Daar maak je een account aan. Nadien vind je de aanbieding terug en de kalender met beschikbaarheid. Reservering en betaling worden ook op deze pagina gedaan. Je ontvangt nadien nog een bevestiging van Voyage Privé via e-mail.

Ontdek je hotel

Hotel Kenzi Club Agdal Medina 5* ligt op een terrein van 10 hectare, in de schaduw van olijfbomen met een fantastisch uitzicht op het Atlasgebergte! Dit luxehotel met een prachtig modern design van ontwerper Imaad Rahmouni, is perfect voor een reisje met familie of met vrienden.

Over Voyage Privé

Voyage Privé is een online reisgemeenschap die luxueuze vakanties aanbiedt aan onze leden aan exclusieve prijzen. Vandaag telt Voyage Privé ruim 31 miljoen leden over de hele wereld en zijn we de grootste gemeenschap voor luxueuze reizen in Europa. Het bedrijf kent op dit moment 8 afdelingen (Duitsland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Italië, Spanje, België, Nederland en Frankrijk). Ze bieden uitzonderlijke en zorgvuldig geselecteerde reizen aan, de beste kortingen tot 70% en een toegankelijke en betrouwbare klantenservice die van maandag t/m zaterdag bereikbaar is.

Product #: 86852 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €463 $463 Available from: Shedeals