Ontdek het trendy East End van Londen in dit hippe 4*-hotel vanaf € 177 Shedeals Ontdek het trendy East End van Londen in dit hippe 4*-hotel vanaf € 177

Zin in een onvergetelijke citytrip? Reis dan mee naar Londen! Deze dynamische stad beschikt over alle troeven voor een onvergetelijke vakantie. Big Ben, Westminster Palace, Buckingham Palace... Er zijn zoveel plaatsen die je absoluut moet bezoeken! Aangezien Londen een stad is die nooit slaapt, is de kans nihil dat u zich hier zult vervelen. Trakteer jezelf op een authentieke 'tea time', kuier door de bekende winkelstraten en laat je overweldigen door de indrukwekkende bezienswaardigheden. Aan mogelijkheden geen gebrek in de Britse hoofdstad! Ready, darling?

Shedealsaanbieding

Wanneer je op de ‘Nu kopen!’-knop klikt, word je automatisch doorgestuurd naar de website van Voyage Privé. Daar maak je een account aan. Nadien vind je de aanbieding terug en de kalender met beschikbaarheid. Reservering en betaling worden ook op deze pagina gedaan. Je ontvangt nadien nog een bevestiging van Voyage Privé via e-mail.

Ontdek je hotel

Welkom in de hippe buur van East-London, in het New Road Hotel 4*. In deze voormalige textielfabriek neem je je intrek in een kamer geïnspireerd op de typische pakhuizen van New York... Een unieke ervaring! Dankzij de gunstige ligging in het kloppend hart van de stad, kan je gemakkelijk de vele bezienswaardigheden bezoeken of flaneren door de bekende winkelstraten. Heb je honger gekregen na een intense dag in Londen? Ga dan zeker eens dineren in het hotelrestaurant, gerund door de wereldberoemde chef-kok Marco Pierre White. Daarna speel je een spelletje pool of lees je een goed boek uit de bibliotheek.

Over Voyage Privé

Voyage Privé is een online reisgemeenschap die luxueuze vakanties aanbiedt aan onze leden aan exclusieve prijzen. Vandaag telt Voyage Privé ruim 31 miljoen leden over de hele wereld en zijn we de grootste gemeenschap voor luxueuze reizen in Europa. Het bedrijf kent op dit moment 8 afdelingen (Duitsland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Italië, Spanje, België, Nederland en Frankrijk). Ze bieden uitzonderlijke en zorgvuldig geselecteerde reizen aan, de beste kortingen tot 70% en een toegankelijke en betrouwbare klantenservice die van maandag t/m zaterdag bereikbaar is.

Product #: 86851 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €556 $556 Available from: Shedeals