Romantisch 4*-verblijf uit de 18de eeuw aan de Amalfikust in Italië incl. vlucht en ontbijt Shedeals Romantisch 4*-verblijf uit de 18de eeuw aan de Amalfikust in Italië incl. vlucht en ontbijt

Een prachtige kustlijn met een variatie aan blauwtinten van de lucht en de zee aan de prachtige Golf van Napels wacht op je ... Behalve de idyllische kust, ongerepte stranden en het aangename klimaat, vind je hier ook tal van pittoreske Italiaanse vissersdorpjes, weelderige natuur en de adembenemende Vesuvius vulkaan. De Amalfikust staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en is een bonte verzameling van kristalhelder water, stralende zon, eeuwenoude cultuur en overheerlijke gastronomie. Je verblijft tussen het bruisende Napels en het schitterende schiereiland Sorrento. Na elke bocht wacht een ander landschap, een nieuwe verrassing en een onvergetelijke herinnering. Deze streek in Italië is niet met woorden te omschrijven ... Je moet het met je eigen ogen zien!

Shedealsaanbieding

Wanneer je op de ‘Nu kopen!’-knop klikt, word je automatisch doorgestuurd naar de website van Voyage Privé. Daar maak je een account aan. Nadien vind je de aanbieding terug en de kalender met beschikbaarheid. Reservering en betaling worden ook op deze pagina gedaan. Je ontvangt nadien nog een bevestiging van Voyage Privé via e-mail.

La Medusa Hotel & Boutique Spa (****)

Het La Medusa Hotel & Boutique Spa 4* is gevestigd in een romantische villa uit de 18e eeuw dat prachtig gerestaureerd is met veel respect voor het verleden en de authentieke details, terwijl er ook een meer moderne stijl terug te vinden is. Deze unieke plek is omringd door prachtige oude bomen en weelderige tuinen, terwijl je vanop het terras kan genieten van een spectaculair uitzicht op de Golf van Napels en de Vesuvius. Neem een maaltijd in het elegante en klassiek ingerichte restaurant, zoek verkoeling in het prachtige zwembad of geniet van de zon op het gezellige terras. In dit hotel dat een klassieke stijl feilloos combineert met moderniteit, zal je je onmiddellijk thuis voelen.

Over Voyage Privé

Voyage Privé is een online reisgemeenschap die luxueuze vakanties aanbiedt aan onze leden aan exclusieve prijzen. Vandaag telt Voyage Privé ruim 31 miljoen leden over de hele wereld en zijn ze de grootste gemeenschap voor luxueuze reizen in Europa. Het bedrijf kent op dit moment 8 afdelingen (Duitsland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Italië, Spanje, België, Nederland en Frankrijk). Ze bieden uitzonderlijke en zorgvuldig geselecteerde reizen aan, de beste kortingen tot 70% en een toegankelijke en betrouwbare klantenservice die van maandag t/m zaterdag bereikbaar is.

Product #: 86840 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €556 $556 Available from: Shedeals