Beklim de Olympusberg en verblijf in een 4*-hotel in Litochoro, Griekenland incl. halfpension Shedeals Beklim de Olympusberg en verblijf in een 4*-hotel in Litochoro, Griekenland incl. halfpension

Stap in de voetsporen van de Griekse goden... Het charmante stadje Litochoro zal je verbazen met zijn rijke geschiedenis, aangename sfeer en prachtige uitzichten aan de voet van de Olympus. Deze majestueuze berg is ook bekend als de "Troon van Zeus" en tijdens je verblijf kan je de verschillende legendes ontrafelen die over deze mystieke plek verteld worden. Aan de andere kant bewonder je dan weer de adembenemende uitzichten op de Egeïsche Zee en komt je helemaal tot rust aan de paradijselijke zandstranden... Ben je klaar voor een verovering van dit bijzondere stukje Griekenland?

Shedealsaanbieding

Wanneer je op de ‘Nu kopen!’-knop klikt, word je automatisch doorgestuurd naar de website van Voyage Privé. Daar maak je een account aan. Nadien vind je de aanbieding terug en de kalender met beschikbaarheid. Reservering en betaling worden ook op deze pagina gedaan. Je ontvangt nadien nog een bevestiging van Voyage Privé via e-mail.

Ontdek je hotel

Aan de voet van de majestueuze Olympus, in het kleine stadje Litochoro, heet het Litohoro Olympus Resort Villas & Spa 4* je welkom. Maak je klaar voor een ontspannende vakantie in een klassiek hotel voorzien van elk modern comfort.

Je verblijft vlak aan de Egeïsche Zee tussen het strand en de bergen, proeft van de heerlijke gastronomie en geniet van de schitterende faciliteiten... Wedden dat je hier niet meer weg wil!

Over Voyage Privé

Voyage Privé is een online reisgemeenschap die luxueuze vakanties aanbiedt aan onze leden aan exclusieve prijzen. Vandaag telt Voyage Privé ruim 31 miljoen leden over de hele wereld en zijn ze de grootste gemeenschap voor luxueuze reizen in Europa. Het bedrijf kent op dit moment 8 afdelingen (Duitsland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Italië, Spanje, België, Nederland en Frankrijk). Ze bieden uitzonderlijke en zorgvuldig geselecteerde reizen aan, de beste kortingen tot 70% en een toegankelijke en betrouwbare klantenservice die van maandag t/m zaterdag bereikbaar is.

Product #: 86778 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €371 $371 Available from: Shedeals