Hét ideale verjaardagscadeau: een zitzak beanbag met € 160 korting Shedeals Hét ideale verjaardagscadeau: een zitzak beanbag met € 160 korting

Een stoel of een zetel zijn zo passé. Wil je een originele en kleurrijke manier om comfortabel te zitten? Neem dan een zitzak van Sit on It! Deze state-of-the-art zitzak is multifunctioneel. Gebruik het als extra logeerbed, alternatieve bank, speeltuin, een plekje om te ontspannen … Het enige dat je hoeft te doen? Sit down and relax! Je kiest een beanbag in een kleur naar keuze (wit, petrol, rood en donkergrijs) en je zet hem neer waar je maar wil. Bovendien is dit het ideale cadeau voor een lentefeest of verjaardag!

Shedealsaanbieding

Bestel je zitzak beanbag in wit, petrol, rood of donkergrijs en betaal slechts € 69 i.p.v. € 229.

Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen.

Meer info:

De zitzakken zijn gevuld met vlamvertragende EPS ‘beans. Ze absorberen de warmte van het lichaam en voelen hierdoor comfortabel aan. De beans in elke zitzak zijn van de beste kwaliteit: betere zijn er niet! Doordat ze zo sterk zijn, blijft de zitzak lang in model. Je schudt hem af en toe even en rolt hem terug in zijn oorspronkelijke vorm, dat is al voldoende om de zitzak na verloop van tijd weer mooi in model te brengen.

Specificaties:

  • Afmetingen: 159 cm (lengte) x 129 cm (breedte)
  • Materiaal: 100% polyester met waterbestendige PI-coating
  • Gevuld met: vlamvertragende EPS ‘beans’
  • Wasvoorschriften: wassen op 40°, niet geschikt voor droogmachine.
Product #: 86731 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €229 $229 Available from: Shedeals