Boek nu een 4*-citytrip naar Barcelona en proef er van de heerlijkste tapas vanaf € 203 Shedeals Boek nu een 4*-citytrip naar Barcelona en proef er van de heerlijkste tapas vanaf € 203

K+K Hotel Picasso ligt in het hartje van de El Born wijk, vlak bij de meest trendy en moderne winkelstraten, cocktailbars en tapasrestaurants in de stad. Je wordt ondergedompeld in de typische en bruisende sfeer en kan makkelijk alle niet te missen plekjes bezoeken. Stap in de voetsporen van Pablo Picasso in het museum dat naar de excentrieke schilder werd genoemd en mis de uitzinnige architectuur van Antoni Gaudí niet, met de Sagrada Familia, het Park Güell en het Casa Batlló. Na een casual tapaslunch of een gastronomische maaltijd in een sterrenrestaurant, kan je gaan shoppen in de 35 000 winkels en boetiekjes die in de historische straten verspreid liggen of ga je richting de iconische Ramblas. En als je zin hebt om te zonnebaden, zijn de idyllische stranden nooit veraf!

Shedealsaanbieding

Wanneer je op de ‘Nu kopen!’-knop klikt, word je automatisch doorgestuurd naar de website van Voyage Privé. Daar maak je een account aan. Nadien vind je de aanbieding terug en de kalender met beschikbaarheid. Reservering en betaling worden ook op deze pagina gedaan. Je ontvangt nadien nog een bevestiging van Voyage Privé via e-mail.

Ontdek je hotel

De avant-garde architectuur van het K+K Hotel Picasso 4* is en prachtig voorbeeld van een trendy stijl die gecombineerd wordt met authentieke charme in de El Born wijk in Barcelona. De historische omgeving van de Passeig de Picasso doet je wegdromen naar lang vervlogen tijden, terwijl de chique en moderne inrichting van he hotel ervoor zorgt dat je je onmiddellijk thuis voelt. En de kers op de taart? Dat moet de rooftop bar met zwembad en spectaculair uitzicht zijn!

Over Voyage Privé

Voyage Privé is een online reisgemeenschap die luxueuze vakanties aanbiedt aan onze leden aan exclusieve prijzen. Vandaag telt Voyage Privé ruim 31 miljoen leden over de hele wereld en zijn ze de grootste gemeenschap voor luxueuze reizen in Europa. Het bedrijf kent op dit moment 8 afdelingen (Duitsland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Italië, Spanje, België, Nederland en Frankrijk). Ze bieden uitzonderlijke en zorgvuldig geselecteerde reizen aan, de beste kortingen tot 70% en een toegankelijke en betrouwbare klantenservice die van maandag t/m zaterdag bereikbaar is.

Product #: 86725 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €555 $555 Available from: Shedeals