Lees en luister naar de 3 geluidenboekjes van Paco voor maar € 24,50! Shedeals Lees en luister naar de 3 geluidenboekjes van Paco voor maar € 24,50!

Spits je oren en maak kennis met de geluidenboekjes van Clavis! Vanaf nu kan je niet alleen boeken lezen, voelen of zien … maar ook horen! De geluidenboekjes van Paco maken de leeservaring van je kind compleet met de bijpassende klanken. Deze combinatie van mooie verhalen met leuke geluiden maken van de geluidenboekjes een echte beleving, voor kinderen vanaf 3 jaar. En goed nieuws! Voor maar € 24,50 krijg jij 3 leuke geluidenboekjes van Paco opgestuurd!

Shedealsaanbieding

Bestel de set van 3 geluidenboekjes (‘Paco gaat naar de opera’, ‘Paco en de fanfare’ en ‘Paco en het orkest’) voor maar € 24,50 in plaats van € 50,85.

Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen.

Meer informatie

Paco gaat naar de opera : Paco en Betty bezoeken de opera van Parijs. Maar als de rondleiding begint, raken ze
de groep kwijt. Dat is dé gelegenheid om achter de coulissen te kijken en prachtig gezang te horen.

Een verhaal waar muziek in zit! Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Paco en het orkest : Wat is Paco blij! Vanavond is er een mooi concert in het bos. Maar waar zijn de muzikanten? Help jij met zoeken? Luister onderweg naar de klarinet, de piano, de viool, de contrabas, de xylofoon, de piccolo, de celesta, de cello, de dwarsfluit, de fagot en …

Druk telkens op de knop en ontdek de instrumenten van het orkest. Met echte instrumenten! Een verhaal over Paco waar muziek in zit! Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Paco en de fanfare : Paco loopt voorbij het circus. Er klinkt muziek! Het is de repetitie voor de voorstelling van vanavond. Luister naar de fluit, de klarinet, de trompet, de trombone, de tuba, de sousafoon, de banjo, de saxofoon, de grote trom, de kleine trom, de cimbalen en ... vier verrassingsgeluidjes!

Druk telkens op de knop en ontdek de instrumenten van de fanfare, met echte instrumenten! Een verhaal over Paco waar muziek in zit! Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Product #: 86688 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €50.85 $50.85 Available from: Shedeals