Set van 2 leuke zoekboeken + 3 jaar , ideaal voor tijdens de zomervakantie Shedeals Set van 2 leuke zoekboeken + 3 jaar , ideaal voor tijdens de zomervakantie

Word je kind snel geveld door verveling tijdens de zomervakantie? Dan zijn deze zoekboekjes de ideale vrijetijdsbesteding! Je zoon of dochter ontdekt kleuren, leert vergelijkingen en tegenstellingen kennen en gaat als een echte curieuzeneus op zoek naar de leukste diertjes. Voor maar € 14,95 is deze set van kleurrijke zoek – en telboeken van jou!

Shedealsaanbieding

Bestel een set van 2 kleurrijke zoekboeken voor maar € 14,95 in plaats van € 33,90.

Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen.

Meer informatie

Waar woont konijn? : Konijn gaat op zoek naar zijn huis. In de tuin, in de bergen, op de boerderij … Onderweg neemt hij een kijkje in andere huisjes. Samen met Konijn kun je heel veel dieren ontdekken, zij leren je tellen van één tot tien! Op elke plaat kun je op zoek gaan naar een tegenstelling, een vorm en een kleur. Kun je ook overal het blauwe kevertje vinden?

Een kleurrijk zoek- en telboek voor urenlang kijkplezier. Voor nieuwsgierige aagjes en oogjes vanaf 3 jaar.

Wat hoort Poes? Het grote geluidenzoekboek : Poes gaat op pad in een wereld vol geluiden. Wat hoort ze op de boerderij, in het park en in de dierentuin? Onderweg ontmoet Poes heel veel dieren. Weet jij wat die dieren eten? Op elke plaat kun je een kleur ontdekken en een vergelijking leren. En je leert tellen van één tot tien! Kun je ook overal het blauwe kevertje vinden?

Een kleurrijk zoek- en telboek voor urenlang kijkplezier. Voor nieuwsgierige aagjes en oogjes vanaf 3 jaar.

Product #: 86687 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €33.9 $33.9 Available from: Shedeals