Verwen je kleine spruit met een prentenboek en rugzak van Rikki voor maar € 14,95 Shedeals Verwen je kleine spruit met een prentenboek en rugzak van Rikki voor maar € 14,95

Rikki, ons favoriete konijntje, heeft een plan en heeft jouw zoon of dochter nodig om het te doen slagen! In dit aandoenlijk verhaaltje verrast de lieve Rikki zijn mama voor haar verjaardag. Bovendien krijg je bij dit prentenboek ook nog een rugzak en dit voor maar € 14,95. Ideaal voor elke kleine Rikki-fan!

Shedealsaanbieding

Bestel een Rikki-pakketje inclusief het boek ‘Rikki heeft een plan’ en een Rikki rugzakje, voor € 14,95 in plaats van € 32,90.

Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen.

Meer informatie

Rikki heeft een plan : Rikki heeft een plan, want het is mama’s verjaardag! Na het ontbijt glipt hij naar buiten om zijn cadeautje voor haar te halen. Hij loopt het bos in en maakt een lange tocht om op de plek te komen waar hij zijn moet. Als hij zijn cadeautje eenmaal heeft, wil hij natuurlijk weer terug naar mama. En dat gaat iets minder makkelijk dan hij gedacht had …
Een aandoenlijk verhaal waarin een dappere en lieve Rikki mama verrast voor haar verjaardag. Voor iedereen vanaf 4 jaar.

Product #: 86686 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €33.9 $33.9 Available from: Shedeals