Ga samen met je kinderen naar de spectaculaire familieshow ‘PAW Patrol Live! – De Grote Race’ voor € 19,95 p.p. Shedeals Ga samen met je kinderen naar de spectaculaire familieshow ‘PAW Patrol Live! – De Grote Race’ voor € 19,95 p.p.

Spectaculair, groots en meeslepend; de succesvolle, internationale theatervoorstelling ‘PAW Patrol Live! – De Grote Race’ komt deze zomer naar Vlaanderen. Deep Bridge brengt in samenwerking met Van Hoorne Entertainment de enorm populaire Pups, bekend van Nick Jr., eind augustus naar Antwerpen, Gent, Oostende & Hasselt. Je kinderen beginnen samen met de heldhaftige Pups aan een spannend en muzikaal avontuur, voor maar € 19,95 p.p.

Shedealsaanbieding

Bestel je vouchers voor de theatervoorstelling ‘PAW Patrol Live!’ voor maar € 19,95 in plaats van € 33.

Je kan kiezen uit de volgende voorstellingen:

  • Optie 1: Ethias Theater 20/08 om 13u30
  • Optie 2: Kursaal Oostende 22/08 om 13u30
  • Optie 3: Capitole Gent 25/08 om 11u00
  • Optie 4: Stadsschouwburg Antwerpen 30/08 om 16u00

OPGELET : deze vouchers gelden NIET als toegangsticket voor de voorstelling. Je krijg uiterlijk 5 dagen voor de voorstelling je e-tickets opgestuurd door Deep Bridge.

Meer informatie

In ‘PAW Patrol Live! – De Grote Race’ is de dag van de Grote Race in Avonturenbaai aangebroken! Het wordt een spannende strijd tussen burgemeester Goodway en burgemeester Humdinger. Terwijl de sluwe burgemeester Humdinger klaar staat om te starten, blijkt burgemeester Goodway plots spoorloos te zijn verdwenen. Snel roept Ryder de hulp in van Marshall, Chase, Skye, Rubble, Rocky, Zuma en Everest. Kunnen zij burgemeester Goodway op tijd vinden?

Geen klus te groot, geen pup te klein… Deze unieke voorstelling boordevol avontuurlijke actie, energieke liedjes en hilarische humor is geschikt voor de hele familie én een mooie eerste kennismaking voor kinderen met live-theater. Net als in de tv-serie zullen ook in deze show belangrijke sociale vaardigheden, zoals samenwerken en problemen oplossen, aan bod komen door het teamwork en de unieke vaardigheden van de zeven Pups.

Na de show komen een aantal pups nog naar de foyer van het theater om met de kleine theaterbezoekers op de foto te gaan.

Benieuwd naar meer? Bekijk hier al een voorsmaakje

Product #: 86659 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €33 $33 Available from: Shedeals