Verras je zoon of dochter met de 3 leukste voorleesverhalen van Lotta de kip voor € 19,95! Shedeals Verras je zoon of dochter met de 3 leukste voorleesverhalen van Lotta de kip voor € 19,95!

Start de zomervakantie goed met deze vrolijke voorleesboeken van Lotta de kip! In deze boekjes vieren we de verjaardag van Lotta, leren we vlijtig tellen tot tien en gaan we allemaal samen een dagje naar zee. Haal deze 3 voorleesboeken in huis voor maar € 19,95 en creëer de mooiste momenten, samen met je kleine spruit én Lotta de kip.

Shedealsaanbieding

Bestel een set van 3 verhaaltjes over Lotta de kip voor maar € 19,95 in plaats van € 44,85.

Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen.

Welke boekjes zitten in dit pakket?

Lotta is jarig: Lotta is jarig en geeft een feestje. Iedereen is uitgenodigd! Maar de vrolijke kip heeft nog niet echt bedacht wat ze allemaal nodig heeft ... Lotta komt haar vriendjes een voor een tegen. Zij vertellen haar wat ze leuk vinden op een feest en zorgen uiteindelijk voor een geweldige verrassing!

Het eerste boek over Lotta verscheen 10 jaar geleden. Daar hoort een feestje bij! Lotta is jarig en wordt verrast door al haar vriendjes. Een jubileumboek voor alle Lotta-fans vanaf 4 jaar.

Lotta telt: Het is een mooie zonnige dag. Tante Cato zoekt een plekje in de schaduw en haar kuikens verheugen zich op een heerlijk ijsje. Lotta wil lekker luieren in haar hangmat. Maar dan ziet ze een rare vogel op één poot ... En andere dieren, die Lotta aan het denken zetten. Hoeveel poten hebben zij eigenlijk?

In dit vrolijke voorleesboek leert de nieuwsgierige kip Lotta op een eenvoudige manier tot tien tellen. Vanaf 3 jaar.

Lotta vindt de weg: Lotta gaat met tante Cato en de kuikentjes een dagje naar zee. Wat is het strand groot! 'Waarvoor dienen die palen?' vraagt Lotta nieuwsgierig. 'Als je goed onthoudt bij welke paal je zit, vind je steeds de weg terug,' zegt tante Cato. Dan gaan Lotta en de kuikentjes schelpjes zoeken. Ze dwalen zonder het te beseffen steeds verder af. Ze kunnen niet wachten om al hun schatten te laten zien aan tante Cato. Maar waar is hun plekje? Gelukkig heeft Lotta goed onthouden bij welke strandpaal hun plekje was.

Een leuk zomerboek over een dagje aan zee en je weg terugvinden op het strand, met in de hoofdrol de vrolijke kip Lotta.

Product #: 86658 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €44.85 $44.85 Available from: Shedeals