Wellnessreis langs de Amalfikust in Italië vanaf € 534, incl. vlucht en volpension Shedeals Wellnessreis langs de Amalfikust in Italië vanaf € 534, incl. vlucht en volpension

Reis naar la Bella Italia en geniet van alle bijhorende, schitterende wellnessfaciliteiten tijdens deze ongelooflijke wellnessreis langs de Amalfikust! Ischia is de perfecte uitvalsbasis voor iedereen die de talrijke culturele en natuurlijke pareltjes van deze fenomenale regio wilt ontdekken. Het grootste eiland in de Golf van Napels combineert authenticiteit met schitterende wellnessfaciliteiten en wordt gekenmerkt door een weelderige natuur, een kristalheldere zee, prachtige stranden en ruige bergen... Spectaculaire uitzichten verzekerd! Van hieruit kan je gemakkelijk de omgeving verkennen, waaronder de andere eilanden van de archipel en de kusten van Sorrento en Amalfi. Staan je koffers al klaar?

SHEDEALSAANBIEDING

Wanneer je op de ‘Nu kopen!’-knop klikt, word je automatisch doorgestuurd naar de website van Voyage Privé. Daar maak je een account aan. Nadien vind je de aanbieding terug en de kalender met beschikbaarheid. Reservering en betaling worden ook op deze pagina gedaan. Je ontvangt nadien nog een bevestiging van Voyage Privé via e-mail.

Uw reisprogramma

Dag 1: Aankomst op Ischia

Vandaag kom je aan op het schitterende eiland Ischia en neem je je intrek in het hotel. Je maakt kennis met onze lokale vertegenwoordiger, nipt van een welkomstdrankje en krijgt meer uitleg over het reisprogramma.
Overnachting op Ischia op basis van volpension.

Dag 2 tot 7: Ischia

Je verblijft op het eiland Ischia en profiteert er van de inbegrepen excursies.
Tussendoor is er voldoende tijd om het eiland te ontdekken en te ontspannen.
Overnachtingen op Ischia op basis van volpension.

Dag 8: Vertrek

Na een magisch verblijf reis je vandaag na het ontbijt opnieuw huiswaarts.
=> je vindt alle informatie terug als je op de koopknop drukt.

Hotels

Tijdens je verblijf op Ischia logeer je in een Standaard Kamer in een van de volgende hotels (of gelijkwaardig, naar gelang de beschikbaarheid):
- Continental Terme 4*
- San Francesco 4*
- Hotel Gran Paradiso 4*
- Albergo Terme San Lorenzo 4*
- Hotel Zaro 4*

Over Voyage Privé

Voyage Privé is een online reisgemeenschap die luxueuze vakanties aanbiedt aan onze leden aan exclusieve prijzen. Vandaag telt Voyage Privé ruim 31 miljoen leden over de hele wereld en zijn ze de grootste gemeenschap voor luxueuze reizen in Europa. Het bedrijf kent op dit moment 8 afdelingen (Duitsland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Italië, Spanje, België, Nederland en Frankrijk). Ze bieden uitzonderlijke en zorgvuldig geselecteerde reizen aan, de beste kortingen tot 70% en een toegankelijke en betrouwbare klantenservice die van maandag t/m zaterdag bereikbaar is.

Product #: 86649 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €534 $534 Available from: Shedeals