Verblijf in een 5* art deco-hotel in Toscane op 30 min van Florence vanaf € 256 Shedeals Verblijf in een 5* art deco-hotel in Toscane op 30 min van Florence vanaf € 256

Welkom in Toscane! Deze prachtige Italiaanse regio ligt aan de Tyrreense zee en dit artistieke erfgoed van de regio bestaat uit literatuur, architectuur, schilderkunst en beeldhouwkunst. De regio staat eveneens bekend om zijn uitmuntende wijnen: Chianti, Brunello di Montalcino en de Vino Nobile di Montepulciano. Wandelliefhebbers kunnen de prachtige omgeving verkennen en een bezoekje brengen aan de diverse dorpen in de omgeving. Jouw hotel ligt in Montecatini Terme, het meest prestigieuze kuuroord van Italië. Een perfecte locatie om volledig tot rust te komen, op nog geen 30 minuten rijden van Florence. Ontdek het zelf!

Shedealsaanbieding

Wanneer je op de ‘Nu kopen!’-knop klikt, word je automatisch doorgestuurd naar de website van Voyage Privé. Daar maak je een account aan. Nadien vind je de aanbieding terug en de kalender met beschikbaarheid. Reservering en betaling worden ook op deze pagina gedaan. Je ontvangt nadien nog een bevestiging van Voyage Privé via e-mail.

Ontdek je hotel

Je verblijft in het Grand Hotel & La Place 5*, geopend in 1870, een adembenemend meesterwerk van de Jugenstil-architectuur. Gelegen in een privépark van maar liefst 20.000 m² is het regelmatig de set van vele films en de inspiratie van kunstenaars.
Het prestigieuze hotel biedt zijn gasten gezelligheid en verfijnde luxe in een weelderig decor. je geniet van een uitstekende service en goede voorzieningen. Een ideale plaats voor een unieke vakantie om volledig te ontspannen en te genieten van de prachtige omgeving in Toscane.

Over Voyage Privé

Voyage Privé is een online reisgemeenschap die luxueuze vakanties aanbiedt aan onze leden aan exclusieve prijzen. Vandaag telt Voyage Privé ruim 31 miljoen leden over de hele wereld en zijn we de grootste gemeenschap voor luxueuze reizen in Europa. Het bedrijf kent op dit moment 8 afdelingen (Duitsland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Italië, Spanje, België, Nederland en Frankrijk). Ze bieden uitzonderlijke en zorgvuldig geselecteerde reizen aan, de beste kortingen tot 70% en een toegankelijke en betrouwbare klantenservice die van maandag t/m zaterdag bereikbaar is.

Product #: 86648 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €1028 $1028 Available from: Shedeals