Beleef de jaren 1920 op een onvergetelijke avond deze zomer bij ‘The Great Gatsby’ in Knokke Shedeals Beleef de jaren 1920 op een onvergetelijke avond deze zomer bij ‘The Great Gatsby’ in Knokke

Altijd al de roaring twenties willen meemaken in een uniek décor? Beleef dan de legendarische roman ‘The Great Gatsby’ in het echt én zoals nooit tevoren vanaf 9 juli 2019 op een geheime locatie in Knokke-Heist. Wat krijg je voorgeschoteld? Een unieke theaterervaring in een aaneenschakeling van zalen en kamers. Verwacht je aan een trip naar de jaren 20, vol jazz, cocktails en overdaad in een "buitengewone" (The Stage) productie van het iconische verhaal van F Scott Fitzgerald's, boordevol lust en drank. En dankzij Shedeals betaal je voor deze exclusieve aanbieding maar € 39,95 voor een toegangsticket!

Shedealsaanbieding

Betaal slechts € 39,95 in plaats van € 67,21 voor een toegangsticket voor ‘The Great Gatsby’ op een geheime locatie in Knokke-Heist. Je kan kiezen uit de volgende data:

Vrijdag 12 juli, zaterdag 13 juli, zondag 14 juli, woensdag 17 juli, donderdag 18 juli, vrijdag 19 juli, zaterdag 20 juli, zondag 21 juli, woensdag 24 juli, donderdag 25 juli, zondag 28 juli, woensdag 31 juli, vrijdag 2 augustus en zaterdag 3 augustus.

Mr. Gatsby opent de deuren van zijn zomerverblijf om 19u en de shows starten telkens stipt om 20u. Opgepast! Wegens de aard van de voorstelling worden nadat de voorstelling is begonnen de deuren gesloten en kun je niet meer binnen.

Hoe ga je te werk?

Deze aangekochte voucher geldt als je toegangsticket voor de voorstelling. Neem je afgeprinte voucher mee op de avond van je bezoek en presenteer dit ticket aan de kassa.

Meer informatie

The Great Gatsby Immersive is een meeslepende beleving. Of beter nog, een immersive phenomenon, een meeslepend fenomeen.

Grote woorden voor een waarlijk grote show-ervaring. Want ja, bij The Great Gatsby beleef je het allemaal zelf. Zonder jou geen show, geen spektakel, geen feest. De personages uit het stuk zijn echt en ze vertellen hun verhaal op een unieke manier en van heel dichtbij. Er is geen podium. Er zijn wel heel veel kamers. Slaapkamers. Een bureau. Een jazzbar. Een verborgen boudoir. En het publiek wordt meegenomen op sleeptouw. Er wordt samen gezongen en gedanst. Uiteraard hebben ze graag dat ook jij meedoet en ze moedigen je aan om “verkleed” te komen, maar dat is geen must….

Op het moment dat je aankomt starten we onze teletijdmachine en brengen ze je terug naar de jaren 20. Een wereld vol glitters, pluimen, boa’s, hoeden en dassen, bevolkt met de personages uit het iconische Great Gatsby verhaal die jou een unieke ervaring geven en je misschien wel meenemen naar hun slaapkamer of uitnodigen op een privé-onderonsje.

Cast

  • Jay Gatsby – Timo Descamps
  • Daisy Buchanan – Emelien Raats
  • Tom Buchanan – Randall Van Duytekom
  • Myrtle Wilson – Veerle Malschaert
  • George Wilson – Aiko Janssens
  • Jordan Baker – Katja Retsin
  • Nick Carraway – Ronald Jorritsma
  • Rosie Rosenthal – Samuel Van der Zwalmen
  • Chip (piano) – Iona Mandrescu

Bekijk hier al een teaser :

Product #: 86620 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €67.21 $67.21 Available from: Shedeals