Breng een bezoekje aan ‘ChocoPalace’ , het Chocolate Sculpture Festival in Oostende of Brugge voor maar € 5,60 Shedeals Breng een bezoekje aan ‘ChocoPalace’ , het Chocolate Sculpture Festival in Oostende of Brugge voor maar € 5,60

Ben je gek op chocolade? Dan is ChocoPalace voor jou the place to be deze zomer! Dit chocolade-sculpturenfestival vind je zowel in Oostende als Brugge terug en dankzij Shedeals betaal je maar €5,60 voor een toegangsticket! Wat staat er op het programma? Reis doorheen de chocoladejungle en bewonder apen, krokodillen, zebra's, papegaaien en zelfs een olifant van wel 3 meter hoog, volledig gemaakt uit chocolade! Smul tot slot van de heerlijkste chocolade tijdens de vele proeverijen. Mmm, dit uitstapje smaakt naar meer!

Shedealsaanbieding

Betaal slechts €5,60 in plaats van €14 voor een bezoekje aan ChocoPalace in Oostende of Brugge.

Je voucher dient als toegangsticket. Breng je voucher ter plaatse mee op de dag van je bezoek en presenteer je afgeprint exemplaar aan de kassa.

Wat staat er op het programma?

EXPOSITIE

Start een echte reis die je meeneemt recht door het hart van de jungle! Apen, krokodillen, zebra's, papegaaien en zelfs een olifant van wel 3 meter hoog! Bereik je de grote fontein waar het bruine goud stroomt? Een sensationele tentoonstelling, een wereldprimeur ontdekken op je eigen tempo.

EXPOSANTEN

Elke week wachten een dozijn exposanten je op aan het einde van de chocoladereis. Er zijn gastronomische proeverijen; je kan er genieten van echte Belgische chocolaatjes, lekkere wafels en heerlijke churros, bieren, wijnen en gedistilleerde dranken van de bekendste merken. Ga naar je mand en verwen jezelf!

CHOCOBAR

Noodzaak om wat energie terug te winnen na deze geweldige expeditie? Neem even de tijd om te genieten van een warm drankje of een kommetje chocolademousse. Natuurlijk zal er voor elk wat wils zijn, jong en oud. Neem tijdens je zoete pauze deel aan begeleide culinaire workshops.

Praktische informatie

  • ChocoPalace @ Oostende Van 4/07 tot 18/08 : Kon. Astridlaan 7, 8400 Oostende
  • ChocoPalace @ Brugge Van 6/07 tot 01/09: Zonnekemeers, 8000 Brugge

Meer informatie vind je hier terug. 

Product #: 86616 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €14 $14 Available from: Shedeals