Slaap in een luxekamer mét zeezicht in een 5*-resort in Cyprus vanaf € 512! Shedeals Slaap in een luxekamer mét zeezicht in een 5*-resort in Cyprus vanaf € 512!

Heb je zin in een reis naar een unieke bestemming? Reis dan naar Paphos in Cyprus! Deze prachtige plaats ligt aan de zuid-westkust van het eiland en is een oase van rust. Het eiland staat volgens de Griekse mythologie bekend als de geboorteplaats van de godin Aphrodite. De rots van Aphrodite ligt aan de kust vlak bij Paphos. De havenstad Paphos ligt in het zuidwesten van het eiland en aan de Middellandse Zee. Het heeft een plaats veroverd op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en heeft naast zon, zee en strand veel te bieden op het gebied van cultuur en historie.

Shedealsaanbieding

Wanneer je op de ‘Nu kopen!’-knop klikt, word je automatisch doorgestuurd naar de website van Voyage Privé. Daar maak je een account aan. Nadien vind je de aanbieding terug en de kalender met beschikbaarheid. Reservering en betaling worden ook op deze pagina gedaan. Je ontvangt nadien nog een bevestiging van Voyage Privé via e-mail.

Ontdek je hotel

Heb je zin om heerlijk aan het strand te liggen maar ook om historische plekken te bezoeken? Je hoeft niet te kiezen, in Paphos kan het allebei. Pak uw koffers uit in het Hotel King Evelthon 5*, een luxueus en modern hotel direct aan zee. Op ongeveer 2 kilometer afstand vind je de populaire bezienswaardigheden de Tombes van de Koningen en de kerk Panagia Chryssopolitissa.

Je kan kiezen uit diverse restaurants en bars om uw smaakpapillen te verwennen. Daarnaast biedt het hotel comfortabele kamers aan, allemaal uitgerust met de beste faciliteiten. Jouw uitzicht op de Middellandse Zee is fenomenaal. Hier wil je niet meer weg!

Over Voyage Privé

Voyage Privé is een online reisgemeenschap die luxueuze vakanties aanbiedt aan onze leden aan exclusieve prijzen. Vandaag telt Voyage Privé ruim 31 miljoen leden over de hele wereld en zijn we de grootste gemeenschap voor luxueuze reizen in Europa. Het bedrijf kent op dit moment 8 afdelingen (Duitsland, Zwitserland, Groot-Brittannië, Italië, Spanje, België, Nederland en Frankrijk). Ze bieden uitzonderlijke en zorgvuldig geselecteerde reizen aan, de beste kortingen tot 70% en een toegankelijke en betrouwbare klantenservice die van maandag t/m zaterdag bereikbaar is.

Product #: 86608 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €935 $935 Available from: Shedeals